de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Pobedio Floryan!

I sad se ovaj kao raduje što ide na nemački izbor, da sam na njegovom mestu plakao bih od tuge. Ne daj bože nikome

• Wow
Reactions: Mrm
Ma ovo je namešteno, 100 kartica dovoljno i udri

Ovaj florian ubedljivo najgori bio, nemačka publika koja pretpostavljam je po sastavu tu negde kao španska otkidala na ovog italijana

Da sam bio kod kuće isto bih odgledao zbog vežbanja nemačkog. :D
Ako možeš vrati, stvarno lepo pričaju. Ja sam bukvalno svaku reč razumela, u opuštenijim formatima to bude dosta manje

Al ni ne moraš da znaš nemački da gledaš ovo pošto im je svaka druga reč na nemačkom lol

Last edited:
Pa najbolja pesma je pobedila, tako da je ok. :)

Ako možeš vrati, stvarno lepo pričaju. Ja sam bukvalno skoro svaku reč razumela, u opuštenijim formatima to bude dosta manje

Al ni ne moraš da znaš nemački da gledaš ovo pošto im je svaka druga reč na nemačkom lol
Taj ESC kontekst se stvarno lako razume. Benidorm sam razumeo bez problema npr.

Anne je bila ok, Luca se nekako previše drao, tako da to je to. Bilo mi je između Ane i Florijana ako gledamo nastupe uživo, Scars je emotivnija pa možda i to odlučilo.

Eurovision World upravo pao na dno po prosečnoj oceni, 2.2 :ROFLMAO: čak je i ovaj Max Mutzke bolje ocenjen sa 2.3

Sve u svemu dobija Ryk ovaj izbor, meni lično Isaak/ova pesma najbolja iako je više za radio nego ESC

Back