Tako i treba Arseničniiiii..Ne, mada umem da podviknem.

Tako i treba Arseničniiiii..Ne, mada umem da podviknem.
Na šta naseli? Šta je problem? Prenosim utiske u offtopic...Je l' realno da ste naseli?
Verujem. Pogotovo ako često vidiš neku kombinaciju brojeva, pogledaj značenje. To je poruka koju bi sada trebalo da čuješJel neko veruje u anđeoske brojeve, poslednjih dana me urnišu
Bukvalno stalno cetvorke i procitala sam znacenje, Bog dao xDVerujem. Pogotovo ako često vidiš neku kombinaciju brojeva, pogledaj značenje. To je poruka koju bi sada trebalo da čuješ![]()
I meni 444 jedno 10x sigurno u poslednje vreme.Bukvalno stalno cetvorke i procitala sam znacenje, Bog dao xD
Vidis... mozda nije slucajno da smo se sad 'spojili' i da sam pitala ahahahahahahhI meni 444 jedno 10x sigurno u poslednje vreme.
Ništa nije slučajnoVidis... mozda nije slucajno da smo se sad 'spojili' i da sam pitala ahahahahahahh
Viiiidiiiis i to hahaha i vidjamo cetvorkeVas dvoje sa tim crvenim avatarima, kao da se jedna osoba dopisuje sa sobom.![]()
1. Roštilj mi nije roštilj bez luka, kupusa, urnebesa i senfa.1. Koje priloge stavljate u pljeskavicu?
2. Da li stavljate majonez na picu?
3. Čudna kombinacija hrane koju volite?
1. Pavlaka/Tartar, senf, paradajz, kupus, luk1. Koje priloge stavljate u pljeskavicu?
2. Da li stavljate majonez na picu?
3. Čudna kombinacija hrane koju volite?