Offtopic

A vidiš svi volite kulen..
Nije loše to, ali ja nemam naviku, to je kao u 🇮🇹 salami pizza..

@libertà

Koji slatko-kiseli sos je to?

Pečurke sam zaboravio da navedem na pici i same kao obrok inače. Pogotovo kada punim sa sirom pečuruke.. Ogladneo sam od ove teme koju sam sam pokrenuo xD

@Mrm ne mogu da se setim, kupio sam ga u Gomexu. Inače u jednom restoranu u Pančevu sam pitao da mi kažu koji slatko - ljuti sos koriste jer je savršen ali nažalost nigde ga nema u prodaji, to oni dobijaju za restoran. Ljudi, ja se davio u sosu tamo 😂

Volim ove A*a.rs sate i momente 😂 Mogli bismo neko forumsko takmičenje u kuvanju kao na RTS-u al uživo lepo da organizujemo ekipe hahaha, pa onda da emitujemo i da ložimo ljude da idemo na PZE, jer smo se pojavili u "Dođi na večeru".

1. Koje priloge stavljate u pljeskavicu?
2. Da li stavljate majonez na picu?
3. Čudna kombinacija hrane koju volite?
1. Majonez, paradajz/kupus, ljuto
2. Naravno .. ali šta je sa ananasom?😅
3. Nemam tih problema, sve mogu da probam xD ..ali baš nešto konkretno da konzumiram svakodnevno mi ne pada na pamet (ti si spomenuo pršutu i dinju, znam nekoliko njih koji to vole, ali ja ne volim dinju, tako da nisam ni probao. Letos sam video na tt lubenicu sa sirom i nanom, i to sam rekao da probam (a nisam), tako da ako ništa ranije, to ću prvo probati pa možda i bude najbolja "čudna" kombinacija)

Svaka čast Italiji, ali meni se ni jedna pizza tamo nije svidela, ili smo mi na ekskurziji tada nailazili na pogrešna mesta tj na loš trenutni izbor
Najbolja mi je naša obična domaća: testo, pa kečap, pa šunka, pa šampinjoni, pa slanina/pršuta, pa kačkavalj preko svega
Prosto je savršena tako jednostavna bez ičega više, samo mi kvari ukus nešto osim ovoga 👌🏻

Back