Offtopic

1. U pljeskavicu stavljam tartar sos, burger sos, crni luk, zelenu salatu, paradajz (ne uvek sve to, obično 3 od navedenog, kako mi dođe, ne volim pretrpano da curi).

2. Na picu uvek dodatni origano to mi je obavezno, i ponekad kečap, to bi bilo to. Volim majonez al ne nešto na pici, njime kitim praznije lepce, pica mi je dovoljno podmazana i sočna.

3. Volim da stavljam kečap na paradajz. Imam ozbiljan fetiš specifično na kombinaciju dobrog ovčjeg kačkavalja i (pečenih) badema (npr. kao neki od sastojaka u obrok-salatama kad ih nekad pravim).

Sad ide još jedno zgražavanje, volim da stavim kikiriki salatu na picu, ili susam. Goveđi namaz je No 1 😍 Probajte u "Popaju" picu kada dođete u Pančevo i stavite neki namaz preko. Nije kao Bucko ali je vrh.
Ja Buckovu picu nikad nisam ni posmatrao kao pravu picu, jer mi je više ta salata gore glavna zvezda, a pica im je prosečna. Doduše, nije me mrzelo da menjam rutu prevoza samo da otrčim do lokala u Beogradskoj, da li po parče, ili po sendvič sa tom salatom (koji je još veći bejzik).

Pljeskavice ne jedem, majonez na pici mi je fuj + nisam ni neki avanturista što se tiče ukusa, iako nevoljno probam da ne uvredim kuvara.

Natopliji februar u Austriji od 18. veka još.. Ovo je strašno...

20240215_103800.jpg

Ја по трећи пут овог месеца напољу у мајици. Ужас.

Ove godine će po prvi put biti održan muzički festival Biser Jadrana u Tivtu.Direktor festivala je Bojan Delić (Montevizija 2005 i 2006 i Evropesma 2006).

Kakav je vatromet maločas bio, baš veliki i dugačak... Vučela kao da smo na karnevalu u Rio de Janeiro, sunce ti poljubim..😌🤭

1. Koje priloge stavljate u pljeskavicu?
2. Da li stavljate majonez na picu?
3. Čudna kombinacija hrane koju volite?
1. ruska, pavlaka, paradajz, zelena/krastavac. Najbolja mi je punjena;
2. ne, ne volim;
3. svidela mi se kombinacija grožđa i dimljenog kačkavalja;

Inače, Bucka nikada nisam voleo. Bio mi je blizu faksa i nije mi bilo jasno zašto svi tamo idu. U Pančevu sam jeo pljeskavice kod Keve. Nisu loše.

Volim da picu pravim sam. Stavljam uobičajene priloge: origano, kečap, šunku, pečurke, kačkavalj i masline. Jaje obožavam da dodam na kraju. Ne volim feferone i kulen.

Najgore pice u restoranu, pojeo sam na ekskurzijama u Firenci i Madridu. Najbolje u Grčkoj.

1. ruska, pavlaka, paradajz, zelena/krastavac. Najbolja mi je punjena;
2. ne, ne volim;
3. svidela mi se kombinacija grožđa i dimljenog kačkavalja;

Inače, Bucka nikada nisam voleo. Bio mi je blizu faksa i nije mi bilo jasno zašto svi tamo idu. U Pančevu sam jeo pljeskavice kod Keve. Nisu loše.

Volim da picu pravim sam. Stavljam uobičajene priloge: origano, kečap, šunku, pečurke, kačkavalj i masline. Jaje obožavam da dodam na kraju. Ne volim feferone i kulen.

Najgore pice u restoranu, pojeo sam na ekskurzijama u Firenci i Madridu. Najbolje u Grčkoj.
Ja bucka bas volim, jos one govedje i pilece salate na pici ajme

Ja bucka bas volim, jos one govedje i pilece salate na pici ajme
Probao sam samo sa ruskom salatom i mislim da joj tu jednostavno nije mesto. Možda su pileća i goveđa salata ukusne, ali pre bih ih probao uz nešto drugo.

Back