Offtopic

Oprilike Aleksandra Kovač zajedno sa Romanom Goršekom pravi soundtrack-ove za sve živo i neživo iz Telekomove produkcije (Serija 'Pevačica' npr.) i radila je isto za Daru iz Jasenovca.

Kontam da je i zato debelo pukla tikva izmedju dveju sestara jer jedna je otišla putem koji je kulminirao da Prvorodjeni lično uručuje počasne plakete, dok se ova druga busa u grudi neprestano kako je ponosna imigrantkinja utekla od režima.. 😆

Neću zaboraviti 2011. kad je pukla na NF od Nine pa brže bolje izletela iz studija nije htela ni da se slika, a ja priđem Kristini i pitam “a gde nam Aleksandra otišla?” Te ona “Pa ne znam, bila je tu” 😂

Divan dan ljudi, ja odoh da prošetam na đavu i do kolege sa akademije na kaficu ...
Večeras izbor u Švabelandu. "Oh Boy " razbija i ima potpuni kapacitet za vrh tabele u Malmeu.
Ne znam ko im pobeđuje na kladionicama , možda grešim ali mislim da će to pobediti večeras.

nadam se da uz ovo ordenje ne ide neka novčana nagrada za ove estradne umetnice.
I ovako mi je kategorija “nacionalna penzina” za pevaljke i pevače dno dna. Koga mi plaćamo i za šta? Da imaju da plate račune za infostan za njihove viletine i nekeetnine koje su pokupovali od tezgi za koje nisu plaćali porez?

Pa nema razloga da ga gleda drugačije kada je debela profitirala samo tako zahvaljujući SNSu. I neka je, maherka.

Back