rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Kako bih voleo da dozive tokom live nastupa zesci skandal organizatori, da ostanu obelezeni za ceo zivot....fuj Italija

ma sta vam je sa tim suncem, kad radi. mozda se ne okrecu lukovi ali led i svetla rade, nema nikakve crne rupe

Najviše mi žao što se ne vidi pola ukrajinske zastave, a taj momenat u nastupu nam je bukvalno garant za top5 u finalu

Na poslednjoj strofi se ne vidi na LED ekranu prevod, jel ovo potvrđuje činjenicu da imamo AR?

osim sto se lukovi ne okrecu, led i svetla su tu. to i jeste glavni deo scene. e sad..to sto se ne okrece,mozda u tom delu "kvari" grafiku na velikom ekranu..tj. ne otvara je u potpunosti. koliko razumem..
eto ne znam.. videcemo.. cucemo.. uostalom ovo je tek prva proba.

9633a32b-f234-4028-a92a-6754a14e0edb.jpg

Odlična je! Sviđa mi se i što je grafika izmenjena, šteta zbog sunca... ali Matt sa ESC United-a reče juče nekoliko puta da je zvanično potvrđeno da se ne može popraviti, morali bi da rasklope sve a za to nema vremema... on je sam dodao - možda tokom noći, ali opet je nedovoljno vremena ...

RAI zbog ovoga zaslužuje ozbiljne, čak i drakonske konsekvence od strane EBU.

Da se vratimo na nas, prava šteta za onu rupu, po onome što se da videti grafika je unapređena i na velikom ekranu bi izgledala odlično. Ovo ostalo nemam ama nikakve zamerke, zadržan je koncept sa PZE i to je dobro. Ako ubacimo i AR titl, pun pogodak.

Još uvek mi tinja nada da će se do sledeće nedelje rešiti problem ekrana, ako ne onda svesrdno pozivam nekoga da upadne bagerom u zgradu RAI kao 5. Oktobra

ma sta vam je sa tim suncem, kad radi. mozda se ne okrecu lukovi ali led i svetla rade, nema nikakve crne rupe
Problem je sto su LED ekrani na drugoj strani sunca, a ono se ne okrece, pa ostaje ova crna rupa. Valjda ce da ga okrenu, moguce da nece tokom ovih prvih proba, verovatno kad budu imali slobodan dan 8.og maja.

Back