A ako ga ne okrenemo imamo estetski odvratnu crnu rupetinu. Kako god okreneš, biće gadno. Po meni bi manje zlo bilo da se okrene sunce, pa makar imali monoton izgled scene bez određenih reflektora.Ako ga okrenu, onda gube dobar deo reflektora.![]()
Ma šta nema vremena, Kinezi bi ga rasklopili i zapakirali u 10 minuta, samo ovim jebivjetrima mrskoOdlična je! Sviđa mi se i što je grafika izmenjena, šteta zbog sunca... ali Matt sa ESC United-a reče juče nekoliko puta da je zvanično potvrđeno da se ne može popraviti, morali bi da rasklope sve a za to nema vremema... on je sam dodao - možda tokom noći, ali opet je nedovoljno vremena ...
Što je najgore, nama nikako nije smelo da se desi jer imamo poruku koja mora da se prenese.Ali jedne godine dobijemo konačno šansu za dobar rezultat i desi se nešto ovako![]()
Upravo dobih odgovor od Duske (u njenom stilu): "Pa kao, trude se."Ja evo spamujem na instagramu sve iz nase delegacije da proverim da li ima ikakvih naznaka da ce se sunce opraviti na vreme. Valjda ce neko da odgovori.