rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ništa, do kraja prvih proba dajte spisak zemalja koje ne koriste sunce uopšte, pa da vidimo kome se namešta pobeda!!! 😅

Prvog dana proba su Wiwijevce ložili u komentarima da je sunce palo udarilo Ronelu.... kako su se primili... stalno su ponavljali: Did the sun really hit Ronela? :ROFLMAO:

Odlična je! Sviđa mi se i što je grafika izmenjena, šteta zbog sunca... ali Matt sa ESC United-a reče juče nekoliko puta da je zvanično potvrđeno da se ne može popraviti, morali bi da rasklope sve a za to nema vremema... on je sam dodao - možda tokom noći, ali opet je nedovoljno vremena ...
Ma šta nema vremena, Kinezi bi ga rasklopili i zapakirali u 10 minuta, samo ovim jebivjetrima mrsko

Možda bolje da se ništa tu ne dira... i što dalje od te konstrukcije... Samo da ne nastrada neko 🙏

Kristina "Slagalica" Radenkovic jedna od pratecih vokala... Sad kad krene da slaze i akcentuje sve po srpski 🤣

Ali jedne godine dobijemo konačno šansu za dobar rezultat i desi se nešto ovako :(

Ako se sećate prošlogodišnjih silver autfita, izgleda da sada imamo istu situacuju sa full belim autfitima. Za sada: Grčka, Jermenija, Izrael i Srbija skroz u belom.
A s druge strane: Holandija, Bugarska, Švajcarska skroz u crnom, Norveška i Finska crno žuta kombinacija lol

Jedino da se nose sopsteni led ekrani ko Nemci 2018, ili su ono bile projekcije na platnu?

Ja evo spamujem na instagramu sve iz nase delegacije da proverim da li ima ikakvih naznaka da ce se sunce opraviti na vreme. Valjda ce neko da odgovori.
Upravo dobih odgovor od Duske (u njenom stilu): "Pa kao, trude se."
Izgleda da su obecali delegacijama da ce da poprave to, pa se jos uvek niko ne zali.

Back