Kombinacija Nika i Josipe, em kmeči, em novi post svakih 0.73 sekundePaučica ozbiljna konkurencija Niku za FSC kmečarku godine.
PA kmecala sam zbog 8.marta a ne finalaPaučica ozbiljna konkurencija Niku za FSC kmečarku godine.
I ja se to isto pitam. Ja sam mislio da je izglasano pravilo da organizator ide direktno u finale?Zaista ne znam šta koči i zbog čega još uvek nismo uveli pravilo da je organizator finalista, ako se već glasalo (i odluka je za) i raspravljalo na drugoj temi.
Nisam skontala, koja je pesma bila?Hvala svima na vašim glasovima. Iako sam ispao u polufinalu, svaki trenutak proveden na ovom takmičenju bio je čaroban i nezaboravan, a moja ljubav prema glazbi i dalje gori jače nego ikad prije. Ovo iskustvo ostat će duboko urezano u mom srcu, a vaši poeni ostat će mi kao vodilja na svakom koraku mog daljnjeg putovanja.
Čestitam svim finalistima na njihovom zasluženom uspjehu i želim im puno sreće u finalu. Nastavite se takmičiti s istom strašću i entuzijazmom kao i dosad. Bez obzira na ishod, vaše sudjelovanje u ovom natjecanju već je veliki uspjeh.![]()
Dozvoljeno je ponovno pogledat rezultateNisam skontala, koja je pesma bila?
Guusje - Dopamine.Nisam skontala, koja je pesma bila?
Ništa što ste vi dobro ocijenila, kolegice.Nisam skontala, koja je pesma bila?
E dopala mi se ali nije bilo nesto za zeleno ali daleko od crvenog, pa zuti semafor uopste nije lose ocenjene pesmeGuusje - Dopamine.
Da mi je znati samo kako je to ispalo.
Paucice, ja sam primetio da ti se moja pesma svidelaE dopala mi se ali nije bilo nesto za zeleno ali daleko od crvenog, pa zuti semafor uopste nije lose ocenjene pesme
Jeste dopala mi se dobio bi/dobio si bodove od menePaucice, ja sam primetio da ti se moja pesma svidelaBas mi je drago, jer si mi ovde previse simpaticna
Otkrice
![]()