258. FSC - Risiko

Lepo sam rekao da pauziram, da ne kvarim ono visoko 6. mesto na prethodnom izdanju, a sad sam sve sa africkim triom upropastio, ali nije mi zao jer je Filhy po prvi put organizovao FSC i eto da ga ispostujem. :) Srecno svima u finalu. :)

Ipak sam prošao. Ali mi je žao da je organizator završio tačno ispod crte. Tuga :(.

Dosta dobrih pesama je ispalo i jako mi je žao zbog toga. Faliće dosta toga u finalu.

Hvala svima na vašim glasovima. Iako sam ispao u polufinalu, svaki trenutak proveden na ovom takmičenju bio je čaroban i nezaboravan, a moja ljubav prema glazbi i dalje gori jače nego ikad prije. Ovo iskustvo ostat će duboko urezano u mom srcu, a vaši poeni ostat će mi kao vodilja na svakom koraku mog daljnjeg putovanja.

Čestitam svim finalistima na njihovom zasluženom uspjehu i želim im puno sreće u finalu. Nastavite se takmičiti s istom strašću i entuzijazmom kao i dosad. Bez obzira na ishod, vaše sudjelovanje u ovom natjecanju već je veliki uspjeh. 🌹

Zaista ne znam šta koči i zbog čega još uvek nismo uveli pravilo da je organizator finalista, ako se već glasalo (i odluka je za) i raspravljalo na drugoj temi.
I ja se to isto pitam. Ja sam mislio da je izglasano pravilo da organizator ide direktno u finale?

Hvala svima na vašim glasovima. Iako sam ispao u polufinalu, svaki trenutak proveden na ovom takmičenju bio je čaroban i nezaboravan, a moja ljubav prema glazbi i dalje gori jače nego ikad prije. Ovo iskustvo ostat će duboko urezano u mom srcu, a vaši poeni ostat će mi kao vodilja na svakom koraku mog daljnjeg putovanja.

Čestitam svim finalistima na njihovom zasluženom uspjehu i želim im puno sreće u finalu. Nastavite se takmičiti s istom strašću i entuzijazmom kao i dosad. Bez obzira na ishod, vaše sudjelovanje u ovom natjecanju već je veliki uspjeh. 🌹
Nisam skontala, koja je pesma bila?

Nisam skontala, koja je pesma bila?
Ništa što ste vi dobro ocijenila, kolegice.
Ali nema veze, ne zamjeram. Ako ste i jednu pozitivnu stvar pronašli u mojoj kompoziciji, misija je posve ispunjena. Svako dobro.

To bi bilo to što se tiče priredbe! :)

Nadam se da je makar bilo zanimljivo.
Neko je srećan, neko baš i ne, ali to je samo igra...

Uskoro stiže lista finalnih pesama sa rokovima za glasanje.
Bez obzira na sve, mislim da imamo jako finale. :cool:

Last edited:
E dopala mi se ali nije bilo nesto za zeleno ali daleko od crvenog, pa zuti semafor uopste nije lose ocenjene pesme
Paucice, ja sam primetio da ti se moja pesma svidela :) Bas mi je drago, jer si mi ovde previse simpaticna :) Otkrice :D

Back