Doctor Who
Ekspert
Ne mogu sada da se zakunem, ali gotovo sam siguran da je meni Spotify link radio prvog dana, odnosno kada sam ga pronašao i proverio nakon tvoje prijave. Na dan priredbe sam video da ne fukcioniše, čak sam prvo mislio da je nešto do mene, da mi link nije 100% ispravan. Da sam primetio na vreme, svakako bih ti to javio. A ti si mi prijavu svakako poslao samo sa YouTube linkom, a na svakom FSC-u imamo nedostupnih Spotify pesama ili onih kojih nema na toj platformi.Organizator je mogao da me obavesti o tome na vreme pa da promenim pesmu, međutim, sabotaža...
Ma kakva ljutnja, zezam se, ja sam sve osim problematična osoba, nego sam morao da te pecnem, bilo je jače od meneNe mogu sada da se zakunem, ali gotovo sam siguran da je meni Spotify link radio prvog dana, odnosno kada sam ga pronašao i proverio nakon tvoje prijave. Na dan priredbe sam video da ne fukcioniše, čak sam prvo mislio da je nešto do mene, da mi link nije 100% ispravan. Da sam primetio na vreme, svakako bih ti to javio. A ti si mi prijavu svakako poslao samo sa YouTube linkom, a na svakom FSC-u imamo nedostupnih Spotify pesama ili onih kojih nema na toj platformi.
To sam i napisao u napomeni, a mislim da većina nas preslušava pesme preko YouTube-a. Na kraju krajeva, onaj ko sluša Spotify plejlistu mora da ima ispred sebe spisak pesama po kome će glasati. Nije mi onda jasno kako bi drugačije mogao da glasa.
Žao mi je zbog toga, ali iskreno se nadam da tu nema ljutnje, a nema nikakvog ni razloga za to.
Inače, kasno sinoć sam glasao i jedva sam prevagnuo kojih deset pesama da nagradim i kome koliko!
Možda sam subjektivan, ali meni je ovo finale prejako.![]()
Ko? Ja? NeeNije problematična osoba, a skakao na svaki negativan komentar o nastupu Zorje!
Kod nas se najvise igrao Riziko, pa Monopol i onda Kluedo. Najvise se igralo za vreme bombardovanja 1999. i jos par godina nakon toga. Nekad smo znali da odigramo 2-3 partije Rizika koje su trajale satima.Ja i Monopol, i Riziko, i Cluedo. Sveto trojstvo.
Ta pesma mi je jos na "listi" od starog foruma. Hteo sam da je posaljem nekoliko puta, ali sam odustao, jer sam vec slao Bossona, a praktikujem da se ne ponavljam (mozda cu jednog dana i ponoviti sa nekim, ali za sada ne). Drago mi je sto je neko poslao i sto je u finalu.Inače, kapa dole za onog ko je poslao Bossona! Kakav throwback u detinjstvo, nisam čuo tu pesmu milion godina.![]()
Koci kao sad situacija. Kako razdvojiti dva direktna finalista, da ne budu u istom pf-u. Uvek moze random.Zaista ne znam šta koči i zbog čega još uvek nismo uveli pravilo da je organizator finalista, ako se već glasalo (i odluka je za) i raspravljalo na drugoj temi.
Kako znas?Tinte ovo ti je vec x izdanje u kojem mi nisi udjelio ni poen!
biljezim sve u svesku!Kako znas?
Meni mrsko. Ali jedva cekam da vidim kome sam dala poene, za sad za samo dve osobe znam. Ostale su prosle u finale. Zadovoljna sam.biljezim sve u svesku!
Mislis prvi i jedini put da nisam udelio poen, s obzirom da si debitovao.Tinte ovo ti je vec x izdanje u kojem mi nisi udjelio ni poen!
Ne slažem se.Koci kao sad situacija. Kako razdvojiti dva direktna finalista, da ne budu u istom pf-u. Uvek moze random.
A svakako treba ponistiti anketu i ostaviti onako kako je bilo do sada. Da se ne bi razmisljalo o tome.