258. FSC - Risiko

Hvala svima koji su moj predlog progurali u finale. Nadam se da će vam svako uvek davati 12 poena 🥰

Sada kad me je prošla sujeta, glasao sam i poslao glasove! Srećno u finalu! Ovih top 10 kojima sam dao poene su stvarno ekstra!
(naravno šalim se, nije bilo sujete nego mi je bio šok malo samo jer sam očekivao prolazak plus mi prekinut niz finala, ali preboleo sam brzo, igra je 😂)

I ja poranio sa glasovima. Uvek se potrefi da brže glasam u finalu, valjda sam svestan kraćeg roka pa to ima uticaja.. Bilo je teško izabrati od 14 pesama 10 za poene. Nažalost nisam sve uspeo da nagradim :( Lično mislim da je suprotno polufinale mnogo bolje od mog, pa je i samo finale mnogo jače. Ja sam zadovoljan prolaskom, doduše i osećao sam da ću proći ali nisam toliko mislio o tome jer mi je FSC malo po strani sada zbog nekih obaveza, pa me manje ima na temi :D Srećno svima u finalu!

Organizator je mogao da me obavesti o tome na vreme pa da promenim pesmu, međutim, sabotaža...
Ne mogu sada da se zakunem, ali gotovo sam siguran da je meni Spotify link radio prvog dana, odnosno kada sam ga pronašao i proverio nakon tvoje prijave. Na dan priredbe sam video da ne fukcioniše, čak sam prvo mislio da je nešto do mene, da mi link nije 100% ispravan. Da sam primetio na vreme, svakako bih ti to javio. A ti si mi prijavu svakako poslao samo sa YouTube linkom, a na svakom FSC-u imamo nedostupnih Spotify pesama ili onih kojih nema na toj platformi.
To sam i napisao u napomeni, a mislim da većina nas preslušava pesme preko YouTube-a. Na kraju krajeva, onaj ko sluša Spotify plejlistu mora da ima ispred sebe spisak pesama po kome će glasati. Nije mi onda jasno kako bi drugačije mogao da glasa. :D
Žao mi je zbog toga, ali iskreno se nadam da tu nema ljutnje, a nema nikakvog ni razloga za to. :)

Inače, kasno sinoć sam glasao i jedva sam prevagnuo kojih deset pesama da nagradim i kome koliko! o_O
Možda sam subjektivan, ali meni je ovo finale prejako. :love:

Ne mogu sada da se zakunem, ali gotovo sam siguran da je meni Spotify link radio prvog dana, odnosno kada sam ga pronašao i proverio nakon tvoje prijave. Na dan priredbe sam video da ne fukcioniše, čak sam prvo mislio da je nešto do mene, da mi link nije 100% ispravan. Da sam primetio na vreme, svakako bih ti to javio. A ti si mi prijavu svakako poslao samo sa YouTube linkom, a na svakom FSC-u imamo nedostupnih Spotify pesama ili onih kojih nema na toj platformi.
To sam i napisao u napomeni, a mislim da većina nas preslušava pesme preko YouTube-a. Na kraju krajeva, onaj ko sluša Spotify plejlistu mora da ima ispred sebe spisak pesama po kome će glasati. Nije mi onda jasno kako bi drugačije mogao da glasa. :D
Žao mi je zbog toga, ali iskreno se nadam da tu nema ljutnje, a nema nikakvog ni razloga za to. :)

Inače, kasno sinoć sam glasao i jedva sam prevagnuo kojih deset pesama da nagradim i kome koliko! o_O
Možda sam subjektivan, ali meni je ovo finale prejako. :love:
Ma kakva ljutnja, zezam se, ja sam sve osim problematična osoba, nego sam morao da te pecnem, bilo je jače od mene 🤣
Niko mi nije kriv što sam poslao tu pesmu, iako je volim, ali sledeći put moram pametnije birati hahah

Ovaj put ces morati naci nekog drugog da ti pravi drustvo u slucaju da budes na zacelju i teras sve ispred sebe. A ako budes ispred svih, onda ti ne treba niko. (y)

Ja i Monopol, i Riziko, i Cluedo. Sveto trojstvo.
Kod nas se najvise igrao Riziko, pa Monopol i onda Kluedo. Najvise se igralo za vreme bombardovanja 1999. i jos par godina nakon toga. Nekad smo znali da odigramo 2-3 partije Rizika koje su trajale satima.
Inače, kapa dole za onog ko je poslao Bossona! Kakav throwback u detinjstvo, nisam čuo tu pesmu milion godina. :eek:
Ta pesma mi je jos na "listi" od starog foruma. Hteo sam da je posaljem nekoliko puta, ali sam odustao, jer sam vec slao Bossona, a praktikujem da se ne ponavljam (mozda cu jednog dana i ponoviti sa nekim, ali za sada ne). Drago mi je sto je neko poslao i sto je u finalu.
Zaista ne znam šta koči i zbog čega još uvek nismo uveli pravilo da je organizator finalista, ako se već glasalo (i odluka je za) i raspravljalo na drugoj temi.
Koci kao sad situacija. Kako razdvojiti dva direktna finalista, da ne budu u istom pf-u. Uvek moze random.
A svakako treba ponistiti anketu i ostaviti onako kako je bilo do sada. Da se ne bi razmisljalo o tome.

Pohvale Filhy na dosadasnjoj organizaciji. Zanimljivo je bilo "izbacivanje". 😅 Naravno da sam ljut i zao mi je sto organizator nije prosao, pogotovo sto sam udelio 10p, ali necu o tome. Bar mi je drago sto sam udelio TOP poene na tvojoj organizaciji.
Cestitam finalistima, posebno damama. Za ovaj put bi moglo popustiti i sve dame da prodju u finale. Verujem da se ne bi niko ljutio (valjda).
Drago mi je da su Milos-S i Veronika u finalu; napokon zajedno. Zanimljivo mi je sto je Storm drugi put zaredom u finalu, a da ne znam(o) sta je poslao, tj. nesto nepredvidljivo. Drago mi je i cestitam. 👏

Uglavnom sam zadovoljan sa finalistima. Fale mi par pesama da bi konkurencija bila jaca.
1. pf:
10p Alyosha
6p Galibri & Mavik
5p Vishal Dadlani, Shalmali Kholgade
1p Rohff, Mohamed Lamine & Chebba Maria

2. pf:
6p Wany Hasrita
1p Le Deva
-------------------
11. Avantasia

Glasao upravo i ja. Fino finale, ima i više od 10 dobrih pesama definitivno. Srećno svim finalistima!

Tinte ovo ti je vec x izdanje u kojem mi nisi udjelio ni poen!

Tinte ovo ti je vec x izdanje u kojem mi nisi udjelio ni poen!
Mislis prvi i jedini put da nisam udelio poen, s obzirom da si debitovao. 🤔
Bio si mi na 12. mestu, ali sam bio ubedjen da je sigurni finalista.

Ne znam da li poznajes hipotalamusa, posto me podsecas na njega; e njemu sam dodeljivao poene i pesme su bile blize mom ukusu. Recimo ovu pesmu nisam cuo do tada Opća opasnost feat. Patria - Rastaviše i nas dvoje i ostavila je na mene odlican utisak, iako nije na prvu.

Ocekujem u finalu da bude gusto pri vrhu. Za sada ne vidim da se neka pesma moze izdvojiti kao veliki favorit.

Koci kao sad situacija. Kako razdvojiti dva direktna finalista, da ne budu u istom pf-u. Uvek moze random.
A svakako treba ponistiti anketu i ostaviti onako kako je bilo do sada. Da se ne bi razmisljalo o tome.
Ne slažem se.
A i zbog čega smo se onda izjašnjavali u anketi? Ima prilično složenih pravila u ovoj igri, pa pretpostavljam da bi neko ko ima kefalo i oko za detalje uspeo/la da pronađe način da se i to pravilo/benefit uspostavi.

Back