rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Evo, ja da ispoštujem:
IMG_20220505_162040.webp

Ala će da navijamo u RTSovom kafiću u hilandarskoj...

Da li vam zvuči kao da ima malko, malčice ali ipak za nijansu čujno mikrofonije, kao da se čuje lagani eho, ne verujem da to tako treba..

Ma to se bar lako rešava tehnički, ali više mi se čini da se tripujemo i da to više odzvanjaju oni sintovi iz pesme kada peva "a kako da me prate u ime zdravlja da o meni brinu...".
Moram da primetim da je na svim ovim zvaničnim klipovima sa proba zvuk svake matrice fantastičan, a uglavnom su i vokali izrazito jasni i glasni.

Zar to nije normalno u ovolikim arenama?
Zavisi, ovo što se čuje ovde je vid mikrofonije, ali ne brinem se, to su i tonske probe između ostalog, sećaš se da mogu da menjaju i intonacije ako zatreba..

Wiwike diskutuju o mogucoj pobedi Srbije 😍

Kazu nula sanse da ne ode u finale.

Kazu da je zavrsnica spektakl
Ja se slabo slažem sa njihovim ukusom, pa me ovo i ne raduje preterano.. 😄

Cinan from RTS 😲
Ne verujem da bismo iskazali mišljenje na isti način :ROFLMAO:

Šalu na stranu, on je super lik, ali razumem zbog čega je mnogima iritantan...

Lukavo, Sinane, svaka čast, skresali akreditacije fan medijima ove godine, pa se on prikačio RTS-u, jer kako da ga ne prime nakon svega 😁

Ma ja gotivim Sinana, lik je prejak, ali sam se iznenadio jer sam očekivao da će reći Wiwi kad ono stvarno član delegacije 😄 a dobro je imati svog čovjeka na najpraćenijem portalu, pogotovo što nas hvali kao niko. Srbi naučili lobirati, konačno 😂

Meni drug Španac koji nikako ne voli pjesmu kaže WINNER VIBES

Samo jakooo

Back