Neka bude lav.Želi neko da pogodi moj horoskopski znak?
Pošto ne voliš zemljane znake, možda si neki vazdušni. Recimo blizanac?Škorpije su mi ok, jer su malo zle. Želi neko da pogodi moj horoskopski znak?
Lav, ali vazdušni znak mi je u mesecu.Pošto ne voliš zemljane znake, možda si neki vazdušni. Recimo blizanac?
Hahaha, pogledaj sta sam joj upravo napisao na poljskoj temi..Margy ti si jedno veliko srce i svetla tačka ovog foruma!
HahahahahahahKoga mrzi da ide u poljsku temu: napisao da voli da čita sebe
Patribrejkeru, taman sam krenula tamo.Koga mrzi da ide u poljsku temu: napisao da voli da čita sebe
Ahahahahaha ubicu te..Koga mrzi da ide u poljsku temu: napisao da voli da čita sebe
Lavovi i blizanci se slažu dobro. Mnogo mi je lepa ta asocijacija, u made my night!To sam ja!
@Storm, nemam blage veze o horoskopu, ja to više onako slikovito doživljavam. Lavovi su borbeni i vatreni, ti mi se činiš takvim ovdje pa eto asocijacija...
Pa dobro sta bi ti rekao pre PZE da smo stavila Konstraktu uz Saru Jo i Zorju kao glavne igrace za pobedu?Vidim ovako lep tvit i onda dole u odgovorima svi pišu "Izbaci Srbiju odatle" lol A dobro, nismo za pobedu kandidat, samo se džabe nerviram.
Apsolutno se ne bih bunio. Da si mi rekao prosle godine da cemo ove biti osmi rekao bih kupljeno lolJa ostajem pri svom 8. mestu u finalu.
Pa ne znam.Pa dobro sta bi ti rekao pre PZE da smo stavila Konstraktu uz Saru Jo i Zorju kao glavne igrace za pobedu?