rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Mene još nije pogodilo finale na rođendan, ali par puta je bilo jako blizu, dan razlike

Ja sam rođen u januaru, ali zato je brat 11.5. i često mu je ranije rođendan padao negde u neko ESC polufinale, ili između. Mislim da nije nikada baš na dan finala, ali bivalo je situacija i da je pravio rođendan više dana, pa se zalomi puna kuća gostiju kada mi nisu poželjni. :ROFLMAO:

Jel možemo u budućnosti da imamo posebnu temu koja sa bazira na članove foruma, tipa ovo sa zodiacom je izazvalo interesovanje. Možemo da organizujemo i "Forum Grammy" gde biramo najbolji komentar, osobu koja je najpreciznije predvidela top 10 itd. Btw ja dobijam nagradu za najbolju ideju ako se ovo realizuje! Nagrada je ovaj emoji - ⭐ i ako skupiš mnogo zvezdica onda si kao kul xD

Jel možemo u budućnosti da imamo posebnu temu koja sa bazira na članove foruma, tipa ovo sa zodiacom je izazvalo interesovanje. Možemo da organizujemo i "Forum Grammy" gde biramo najbolji komentar, osobu koja je najpreciznije predvidela top 10 itd. Btw ja dobijam nagradu za najbolju ideju ako se ovo realizuje! Nagrada je ovaj emoji - ⭐ i ako skupiš mnogo zvezdica onda si kao kul xD
zorica-markovic.gif

Pre jedne godine otprilike, slušao jednog ,,putnika iz budućnosti” 😂 koji je ESC fan , nije jugović inače i rekao da će Srbija vec naredne godine osvojiti četvrto mesto na ESC-u 22.
Pomislio sam na Ž.J. da ce uraditi nekome pesmu i smejao se naravno. 😂

Ni mene nikad finale na rođendan da pogodi - 11. maj, a retko biraju neparne datume, pa se ni ne nadam mnogo...

meni je kod Ćane "vulgarnije" (nije mi ništa vulgarno nego kao ako razmišljam hipotetički iz puritanske perspektive) ono kad se raskreči na početku
Ta špaga u vazduhu nije uopšte laka, na to će da ostane fasciniran svako ko je kao devojčica išao na balet :LOL:
Znači da na podlozi sigurno može da uradi špagu i veću od 180°, sa nekim podmetačem ispod članka... u rangu sa profesionalnim balerinama ili čak gimnastičarkama...
Stvarno ženi svaka čast!

I dobro je što je to na početku, odmah privuče pažnju...

Mogu da zamislim u žiriju nekoga ko se bavio baletom, ko joj daje poene samo na tu špagu...

Valjda ce nas ove godine Balkanski ziriji ispostovati za glasove.. Meni baba i stric zive u Zagrebu kazu vise se o Konstrakti prica I kazu da je super. Makar ex yu zemlje koje sve razumeju da nagrade poenima 😃

Nadam se barem iz Zagreba nekoj duploj 12-ici.

Negde sam pročitala da je Marina izvela taj čuveni performans i u Zagrebu 1975, i nadam se da će i kod njih u žiriju biti neki matorac ko je to možda svojevremeno to gledao uživo...

Nadam se barem iz Zagreba nekoj duploj 12-ici.

Negde sam pročitala da je Marina izvela taj čuveni performans i u Zagrebu 1975, i nadam se da će i kod njih u žiriju biti neki matorac ko je to možda svojevremeno to gledao uživo...
💀💀💀

Back