Isto. Baš u Tel Avivu kad sam bio, slavio sam rođendan, a prethodni dan je bilo finale..Mene još nije pogodilo finale na rođendan, ali par puta je bilo jako blizu, dan razlike
Jel možemo u budućnosti da imamo posebnu temu koja sa bazira na članove foruma, tipa ovo sa zodiacom je izazvalo interesovanje. Možemo da organizujemo i "Forum Grammy" gde biramo najbolji komentar, osobu koja je najpreciznije predvidela top 10 itd. Btw ja dobijam nagradu za najbolju ideju ako se ovo realizuje! Nagrada je ovaj emoji -i ako skupiš mnogo zvezdica onda si kao kul xD
Tvoj rođendan, tvoj dan, tvoja pravila.Zato sto volim da gledam detaljno, da me niko ne ometa, a to je jako tesko sa punom kucom gostiju gde retko ko prati ESC...![]()
Ta špaga u vazduhu nije uopšte laka, na to će da ostane fasciniran svako ko je kao devojčica išao na baletmeni je kod Ćane "vulgarnije" (nije mi ništa vulgarno nego kao ako razmišljam hipotetički iz puritanske perspektive) ono kad se raskreči na početku
Nadam se barem iz Zagreba nekoj duploj 12-ici.
Negde sam pročitala da je Marina izvela taj čuveni performans i u Zagrebu 1975, i nadam se da će i kod njih u žiriju biti neki matorac ko je to možda svojevremeno to gledao uživo...