rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

neda-ukraden-neda.gif
Ovo su svi pevali po Košutnjaku te davne 2020...

A Neda je više puta pokazala koliko se adaptira prilikama na estradi...

Meni je ovo najbolji primer, lepo je što igra sirtaki kod Plave grobnice...

penjacemo se mi jos na kladinociama cekajte probu pred polufinale pa samo polufinale ako bude bio hajp kakav je bio na pocetku mozemo se nadati i top 5

Iskreno, ja nam vidim generalno dobre plasmane i narednih nekoliko godina, posebno kad se i PZE naoštri i sve to, ali ovo sad je bukvalno revolucionarna prilika za pobedu (ne kažem ni ja naravno da će biti, ali deluje mi zgodno za to) kakvu se plašim da nećemo imati u skorije vreme.

Ja ga vidim, samo mislim da je jako jako malo verovatan.
Mi ove godine hajpujemo i imamo ekstremno velike šanse za top 10 jer smo potpuno izvan kalupa i shock value, a sve to na način koji nije skaradan.
Sledećeg momenta kad pošaljemo konvencionalnu a čak i modernu baladetinu ili ethnic pop bop ili nešto treće a konvencionalno, mnogo teže ćemo privući produktivnu pažnju, i slavićemo samo ako uđemo u top 10, što će se dešavati sigurno. Ali iskreno ne znam kakva pesma treba konkretno Srbiji i da li će se uopšte takva i pojaviti na PZE da bi smo ozbiljno razmišljali o pobedi narednih godina.

Iskreno, previše je upečatljivo i originalno. I da nije naša predstavnica meni bi ovo bilo u top 5. Jedina kočnica je žiri koji ima u obzir i zemlje iz kojih pesme dolaze. Mislim, žiri je davao Islandu visoke poene prošle godine na originalnost. Ovo je mnogo originalnije i šokantnije od Islanda.

Razlog zasto ne mislim da moze da pobedi je sto ne znam da li je pesma previse cudna za siroke mase i ziri. Od toga ustvari zavisi i koje cemo mesto zauzeti.

Inace ona je harizmaticna, nastup je dobar, pesma originalna i moderna, rezija je dobra, ima sve uslove na papiru za visok plasman ali ne znam da li je previse drugacije. Uostalom videcemo.

Back