Ja ću da prenesem dobre vesti: dobili smo jednu 12-icu, a prepuštam @BlossomZ neprijatniji deo.Večeras izlazi ona norveška emisija gde su nas popljuvali prošle godine, danas će između ostalog komentarisati Konstraktu. Baš me zanima šta će reći sad![]()
Upravo tako, meni je samo na pameti komentar Georgina the Vocal coach sa youtube.. Mislim da će biti poprilično takvih reakcija u žiriju..Haha pa dobro nije ni toliko loše prošlo. Neki je ne razumeju, nekima se sviđa. Kapiram da će razni žiriji isto tako da glasaju![]()
Nije joj se dopao mix muzički lani Ukrajine, ja poznajem ljude kojima se to nikako ne dopada, meni je fantastično, ali znam da ima ko ne voli, ali vokal je baš hvalila to se sećam, a sad je više etno, i još sam pre komentarisao da Oleg ima extra vokal za etno muziku, iskeno i ja mislim da pokazuje više vokalno on od pevačice lani, zbog nekih tehnika i vibrata za istočnoevropki/karpatski etno.Oni su gledali video, i Joksimovic je rekao da mu nije bila narocito pozitivna reakcija na samu pesmu ali sa nastupom je druga prica. A Dzordzini se nisu svidele ni Rusija i Ukrajina prosle godine, Ali zato joj se ove godine Ukrajina svidja bas je po njenom ukusu![]()
Teško da će mi leteti glava šta god da kažemJe l' ima neko objasnjenje za ovo bez da ti leti glava jer si se izlajao? @Ivan
Da li je stvarno Megaton toliko profesionalan? Koliko god da su dno Hype produkcija emisije su skroz dobro isproducirane iz te perspektive..
Trudimo se
A gde je ovde Španija? Oprostite ako sam obnevideo, gledao sam Dr StrejndžaLoše smo prošli na norveškom pre-show glasanju:
Full results:
France – 86 points
Greece – 83 points
Sweden – 82 points
Ukraine / Austria – 79 points
Italy – 76 points
Australia – 75 points
Albania / Lithuania – 71 points
Czech Republic – 70 points
Israel – 69 points
Netherlands – 63 points
Portugal – 62 points
Moldova – 61 points
Cyprus – 58 points
Latvia – 55 points
United Kingdom / Ireland – 54 points
Estonia / Finland – 52 points
Romania / Belgium – 51 points
Armenia – 47 points
Poland / Malta – 46 points
Iceland / Serbia – 44 points
Slovenia – 40 points
Azerbaijan – 39 points
North Macedonia – 38 points
Montenegro – 36 points
Germany – 34 points
San Marino / Switzerland – 29 points
Denmark – 28 points
Georgia – 27 points
Bulgaria – 16 points
Croatia – 15 points
6. mesto, 73 poenaA gde je ovde Španija? Oprostite ako sam obnevideo, gledao sam Dr Strejndža![]()