rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Da, da je nešto lepše, pa i da se našalimo...

Ne znam ko je ova ali deca vriste. Eto nje na PZE sledece godine. Pevala Konstraktu i Loco loco a ima I neke svoje pesme, deca u transu lol

Uzas, mislim da ce Olivera na talasu hajpa pustiti I vise pesama na takmičenje lol

RTS nije ni svestan kakav visenedeljni pimp-slot primetime kabum moze da napravi ako bi uveo nf iz vise heat-ova. Ne mora cak ni Melodi - moze kao :no: MGP samo bez wildcard-ova.
Ako je logisticki gledano nemoguce da studio 8 ili koji vec sluzi toj svrsi vise nedelja, onda neka bude 2 nedelje uto-cet-sub sistem i top.

Gledanost bi bila ogromna, isto tako ogromne pare bi se obrtale zbog sponzorstva i oglasavanja. Win-win situacija za RTS i nase Eurofanove

Olivera, jako Vas volim i cenim- znam da citate.
Takodje nadam se da ce i nas cenjeni Ivan ovo proslediti uhu koje treba da cuje.

Win-win situacija ce biti samo ukoliko pesme budu na odgovarajucem nivou. Zamisli heat u kome ce biti sve leve pesme i Angellina sa flop nastupom. Sledeci heat osim fanova niko vise nece gledati. Ali ako bude prilike da u svakom budu po 2 favorita onda sto da ne. Mada mi i to nekako deluje kao bespotrebno razvlacenje

Što se mene tiče možemo organizovati PZE u nekoj dvorani, siguran sam da bi se ulaznice razgrabile izuzetno brzo, a i doprinosi glamuru festivala. Mada, kad bolje razmislim, koje mi dvorane imamo da ispunjavaju tehničke kapacitete za festival, možda Pionir, SC, Spens u NS-u i Milenijum u Vršcu.

Uz dobar koncept i kvalitetnu organizaciju PZE ima potencijala da izraste u respektabilan festival domaće muzike koji bi privlačio kako afirmisane izvođače, tako i mlade još neotkrivene talente.

Što se mene tiče možemo organizovati PZE u nekoj dvorani, siguran sam da bi se ulaznice razgrabile izuzetno brzo, a i doprinosi glamuru festivala. Mada, kad bolje razmislim, koje mi dvorane imamo da ispunjavaju tehničke kapacitete za festival, možda Pionir, SC, Spens u NS-u i Milenijum u Vršcu.
Milenijum su totalno zapustili, ne znam vise ni koliko ispunjava tehnicke potrebe. Skoro nije bilo nekog koncerta bas u hali. Sava Centar im je doduse donirao neku rasvetu ali to se koristi u kongresnoj dvorani.

Back