ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Mislim da ce prvo polufinale biti poprilicno predvidivo, i da nece biti nesto iznenadjenja

@rintintin

Ko kaže da je spala, ja sam samo preneo moj utisak lični sa koncerta, kao i za UK da su njihovi fanovi spremni, a to što su oni spremni ne znač baš mnogo, bili oni spremni i uverenj već par puta tako..... 😂 Mada da je Švedska popularna, popularna je.. Upoznao sam jednog lika iz OGAE Austrija obožava Konstraktu, pevao mi je tu Biti zdrava, bit bit, bit biti zdrava, mislim da će mi se to "Biti zdrava" na glavu već polako popeti.. 🤣i jednog lika iz OGAE Danske, izgleda je organski ne vari, kako je napravio facu.. 😂 Voli Švedsku..

Ko kaže da je spala
Jasno, mislim pomalo se stvara takav utisak (ne sad kao kod tebe nego generalno), pa ja i kažem ako je spala, ako nije još bolje, ne varim nikoga iz top 5 sa kladionica za samu pobedu :LOL:

• Haha
Reactions: Mrm
Za nekoliko dana će se desiti najbolji performans u istoriji ESC-a, a polemiše se o pobedi 2 prosečne baladice. Chanel ne da zaslužuje pobedu više od svih takmičara zajedno ove godine, nego joj treba dati još 5 narednih pobeda samo na osnovu ovog performansa. I to nije samo moje mišljenje, već činjenica.

Za nekoliko dana će se desiti najbolji performans u istoriji ESC-a, a polemiše se o pobedi 2 prosečne baladice. Chanel ne da zaslužuje pobedu više od svih takmičara zajedno ove godine, nego joj treba dati još 5 narednih pobeda samo na osnovu ovog performansa. I to nije samo moje mišljenje, već činjenica.
Pa nije cinjenica sigurno xddd

Odgledao Monikin nastup, zadovoljan sam, ali baš je nekako sirotinjski napravljen. Sreća pa ona svojom harizmom to sve podiže na viši nivo

Gledam sad ovu scenu iz publike i kako izgleda jeftino i kapiram da ni naša ništa bolja ne bi bila da organizujemo sad, pošto je i ona iz 2008. bila prosek za to vreme što se tiče tehničkih mogućnosti. :D

Uvek protiv Svedske.
+1 !!!!!!

ana-nikolic.gif

Kvote su haos, Letonci za prolazak u finale pali sa 10. na 15. mesto, obožavam.

Pih, ja se obradovao da nije greška jer tu pesmu ne podnosim.

Back