ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Jbt kako je Letonija vremenom postala skoro sigurni finalista , a kad su izabrali pesmu , svi su bili zgrozeni sto se peva o pussy, "kobasici ":LOL:, itd, mada koliko god pesma bila odron, momci su harizmaticni, a i Letonija bas dugo nije bila u finalu jos od Aminate valjda

Mislim da je extra sto Albanija onako nasilno otvara takmicenje 'masturbirajuci' ocigledno na sceni sa polugolim momcima koji se tresu ko da imaju epilepsiju kad krene, nama draga Ronela, bukvalno da riche...

Bez preterivanja, ali mislim da nikada jace otvaranje Evrovizije necemo da dozivimo u istoriji

E, steta, uklonili su link...

Da li sam jedini koji misli da Bugarska moze stvarno da se kvalifikuje?

Meni je u ovoj konkurenciji Latvija definitivno za finale i nadam se da prolaze

edit: @Petar ne smij se, pepo!!!!!!!!!!!!!!!1

Last edited:
Je l' ću moći prenos da pratim na RTS Planeti? Nemam nikakvu kablovsku u sobi.

Pa možeš naravno.

U današnjem izdanju emisije "Mi danas" na K1 televiziji, pričaće se o Evroviziji. Emisija počinje u 13:15, a gost će biti i Vladimir Jovanović ispred OGAE Srbija.

DANAS KREĆE
@Choda, ajd neki podcast. Ti si jedan od ređih koje volim da gledam/slušam sa uživanjem, pogotovu sa onom rečenicom: Svi smo mislili da će da pobedi Sara Jo, Zorja... Prešli smo se i ja sam posebno srećan što sam pogrešio

@Choda, ajd neki podcast. Ti si jedan od ređih koje volim da gledam/slušam sa uživanjem, pogotovu sa onom rečenicom: Svi smo mislili da će da pobedi Sara Jo, Zorja... Prešli smo se i ja sam posebno srećan što sam pogrešio
Pa evo ima od sinoc epizoda

Back