ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Albanija ima Italiju i Švicatsku gdje ima jaku dijasporu,a tu su još i Grčka,Hrvatska,Slovenija koji im takođe daju poene.

Sad da izađe Olivera, podmaže/podmiti malo ukrajinski javni servis i objavi kako Evrovizija sledeće godine stiže u Beograd.

Btw, sad kad je pocelo utrkivanje ko ce organizovati ako(Kada) Ukrajina pobedi, mislim da bi skroz posteno bilo da se lepo stvarno svi ti okupe i daju pare da se sve i odrzi u Ukrajini. Kad su vec znali da nastimaju pobedu na osnovu rata, neka puste Ukrajinu da organizuje. Jako mi je samo tuzno sto nisu svesni koliko ce publike da izgubi sam festival zbog tolikog mesanja politike. A Ukrajina moze i na nekom stadionu da organizuje esc sledece godine. Odoh da gledam Ronelin nastup da se smirim :ROFLMAO::ROFLMAO:

Jedini excitement večeras za mene su Norveška i Austrija. Ronela je mnogo razočarala performansom, nije ništa preterano vulgarno, ali performans je čist mess, koreografije nigde, oni random izvode neke wtf pokrete, ona nije izvukla onu visoku notu na kraju kako treba, šteta za pesmu. Ukrajina bi mi se svidela mnogo više da je na sceni samo onaj čovek koji peva etno delove, on mi je jako kul, ovi ostali mi kvare utisak. I da, ako pobedi Ukrajina i ja želim da Švedska organizuje, jer Skandinavija je ipak Skandinavija.

Po mom mišljenju, Albanija ulazi u finale. Ukrajina neće pobediti. Italija neće u TOP 5. Francuska će biti pozitivno iznenađenje za mnoge i može ponovo u TOP 3. Poslednje mesto u finalu možda Island ili Finska.

I naravno, pobeda Srbije. Dum spiro spero.

Ja se nadam da Ukrajina nece pobediti, prvo nije pobednicka pesma, drugo ocigledno ce biti zasto pobedjuju.....

Ma ne znam zašto najveći aplauz za Ukrajinu tamo u areni sad odjednom zakucava predviđanja o njihovoj pobedi. Naravno da će hala biti prepuna ljudi koji će da im vrište i tapšu sve i da izađu i stoje i ćute tri minuta. Lajv publika u areni nije nužno ni merilo tvt-a (koji će najverovatnije Ukrajina da dobije ili bude tipa druga u njemu), a kamoli celokupnog glasanja. Da je tako, Bojana Stamenov ne bi bila 10. nego bi bila u top 3 sudeći po onom transu u areni u Beču.

Predvidjanja o pobedi datira jos od onog momenta kada su definitivno odlucili da se takmice, a ne od sinocneg aplauza, koji ce biti i veceras i na dve veceri finala.

U ovom trenutku nece me nista zacuditi. Pa cak i da ne prodju u finale.

Back