ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Što se tiče sudbine ovogodišnjih predstavnika ex-yu zemalja, svakim danom sam sve sigurniji da će se ponoviti situacija iz prošle godine - dakle, jedino Srbiju mogu zamisliti trenutno u finalu i nikog više... :censored:
Postoji neka minimalna vjerovatnoća da Mia večeras iznenadi i prođe dalje ali polako gubim nadu da bi se mogla desiti opet 2016. godina, jedno vrijeme sam čak uzimao u obzir da bi Slovenija umjesto Hrvatske mogla biti šokantni kvalifikant jer mi je jedna od pjesama ove godine za koju mi je baš teško da prognoziram kako bi mogli žiri i publika reagovati na nju, međutim otpisao sam i njih.
Od ovih koji su sa nama u polufinalu - Sjeverna Makedonija i Crna Gora, rekao bih da Makedoncima nema spasa i definitivno ostaju zacementirani u polufinalu dok bi Vladanu samo žiri mogao izdići, mada i u to čisto sumnjam jer će se prije primiti na one muške baladetine i Korneliju koje su klasa iznad ''Breathe'' realno gledajući, da nastupa večeras možda bi i upala, biće tijesno u svakom slučaju!

Predviđam:

Albanija
Letonija
Litvanija
Ukrajina
Holandija
Portugal
Austrija
Grčka
Norveška
Jermenija

Zelje i ocekicanja za veceras: Grcka, Holandija, Portugal, Jermenija i Norveska.

Za ostale mi je svejedno.

Svake godine za vreme Evrovizije negde nevreme u EX YU 😂

Meni se nikad nije desilo da nestane struje za vreme prenosa, jedina smetnja ikada je bilo neko bagovanje RTS-a u pf.
Kome prenos zabaguje, preporučujem tekstualni prenos na sajtu RTS-a ;)

Moje želje:
Albanija, Litvanija, Ukrajina, Holandija, Portugalija, Hrvatska, Austrija, Grčka, Norveška, Jermenija

Moja predviđanja:
Sve isto samo Letonija umesto Hrvatske.

vuidela sam sad da je Grcka pobedila juce sto se tice novinara jel realan toliki hajp oko njih wtf??

Ni meni nije jasan hajp kako oko Grčke tako i oko UK.

KO ŽELI MOŽE DO 21H DA OSTAVI PREDVIĐANJA U FORUMSKOJ KLADIONICI.

A Grcka je manufactured piece of crap. To publika jasno rezonuje

eva-ras.gif

Meni je hajp oko UK isti kao i oko Engleske u fudbalu, s tim sto je u fudbalu malo opravdaniji.. Postoji sansa da naprave solidan plasman, ali mislim da nisu u diskusiji za pobedu.

Pa jedino u scenariju da Ukrajina bude 18. po ziriju, da ziri unakazi i Norvesku, Spaniju, Srbiju, Poljsku pa onda Svedska da debelo flopne na televotu, pa Italija da ne bude u top 5 ni kod zirija ni kod publike, ako se to sve ostvari onda se otvara sansa za Veliku Britaniju da sa 275 poena pobedi 😎😁

Meni nestalo struje 2007. 🤣
Ma nece Ronela ispasti
Ja vise mislim da ce tvt da spusti Ukrajinu, nije glasanje u humanitarne svrhe. Vise ce Norveska i Francuska da profitiraju na tvt.

Ne ocekujem ni ja da ce biti zadnji na tvt, ali ukupno za vrh mislim da nece biti ni blizu.. Najrealniji mi je scenario Malte od prosle godine, recimo 3.kod zirija i 16. kod publike.. Ukupno 7-8.mesto
Kad sam se igrao sa scorewizom stavio sam ih na 3.mesto zirija i 18. kod publike, na kraju 8. 😁

Back