ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Sad čitam ove neke strane forume i mnogi nisu oduševljeni sa Ronelom. Neki misle da može da bude šok NQ

Šanse za to su 0.0000000%
Jedino crazy scenario tipa Ukrajinci (i ostali svi što podržavaju) iz cele Evrope slomili i pokvarili tvt zilionima poruka, i onda kao EBU saopštenje jbg u vanrednim situacijama nedostupnog tvt-a poput ove, po propozicijama računamo samo glasove žirija, a žiri patosirao Ukrajinu jer je računao da će je tvt dići u nebesa, i kao Ukrajina flop ne prođe hahahahahahah

Iskreno, posto mi se pesma dopada, ne bih voleo taj scenario, mada .... hmmm.

Mislim da je žiriju prvih 10 sinoć bilo:
Letonija, Litvanija, Švajcarska, Ukrajina, Holandija, Portugal, Island, Grčka, Norveška i Jermenija.

Inače, uplatih 1 KM na prolazak Slovenije, jedino ta kvota (7) bila iole interesantna, pa i da ne dobijem, ne gubim skoro ništa, a ovako mogu srednji giros uzeti

Joj, meni je giros jedno od vizuelno neprivlacnijih jela, a moje klinke obozavaju; pre bih uzeo pljeskavicu. :)
A mozda i dobijes s obzirom, da po meni ima bar 3 mesta slobodna u finalu za ostatak.

Slovenija zasluzeno prolazi sa smeševima poput Here For You, Hvala, ne i Sebi -
Ne sa amaterskim srednjoskolskim bendom i trecerazrednom retro pesmuljkom

Kod mene nevrijeme.Juče isto bilo i nestalo struje.Samo bi da falilo da večeras nestane.

Svake godine za vreme Evrovizije negde nevreme u EX YU 😂

Meni se nikad nije desilo da nestane struje za vreme prenosa, jedina smetnja ikada je bilo neko bagovanje RTS-a u pf.

Mnogo zavisi od zirija. Objektivno da Stefania predstavlja Srbiju dobila bi 36 bodova od zirija u finalu, a da je za Crnu Goru dobila bi fazon 9 bodova 😎

Moje skromno mišljenje je da bi prošlogodišnja Shum ove godine isto od strane mnogih (ne mislim na forum, nego na generalno gledaoce) bila negativno komentarisana u smislu 'a proći će dobro samo zbog rata' a prošle godine cijela Evropa ludila za pjesmom. Ali jbg, takva je situacija, jedni će da glasaju iz sažaljenja, drugi da negoduju što će proći dobro i dobijati glasove zbog situacije, a ima i nas trećih kojima je pjesma odlična nevezano za bilo kakav drugi kontekst

I dan danas posle skoro 12 godina mi je mucan ovaj prizor. Prelepa pesma koja je dobila vecni zig nezasluzeno
Joj i meni je još uvijek muka, kakav život, ispali s ponajboljom pjesmom koju su slali 😭😭 Najtužniji NQ trenutak u povijesti

Ne znam hoću li ulaziti na forum prije polufinala ali ajde da napišem svoje želje sad:

Albanija, Litvanija, Slovenija, Ukrajina, Holandija, Portugal, Island, Grčka, Norveška, Jermenija.

Predviđanja:

Letonija umjesto Slovenije, i Švajcarska umjesto Islanda/Albanije.

Back