Pa mi uvek volimo da se pravimo pametni i udaramo kontru, zato i prolazimo tako, kako u realnom svetu, tako i na Evroviziji.Ponosan sam sto smo im od svih drzava dali najmanje upravo mi, kao i Ukrajincima 2022.
Ne, trebalo je da im damo 10 od zirinaPa mi uvek volimo da se pravimo pametni i udaramo kontru, zato i prolazimo tako, kako u realnom svetu, tako i na Evroviziji.
Grešiš ovde. Podjednako je odbranivo i jedno i drugo. Članovi žirija mogu reći da im se pesma nije dopala, dok Izrael može tvrditi da nije nameštao glasanje.Jedno je iskoristiti svoj novac da glasaju, a potpuno drugo je organizovati masovnu kupovinu tvt glasova uz besprizornu kampanju koju su počeli da vode, gle čuda, baš kada su očiglednom i slučajnom omaškom procureli glasovi Italije u pf-u. Bitna razlika.
Pa to što je žiri uradio kao odgovor na ovo prvo mi je više balansiranje njihovog rezultataDakle kada žiri iskoristi svoje pravo da bojkotuje i spusti neku zemlju u ovom slučaju Izrael to je kul. Kada isto Izraelci tj. Jevreji širom sveta iskoriste svoju mogućnost da za svoj novac (koliki toliki) glasaju, to je onda skandalozno neprihvatljivo i ružno.
To je jako licemeran stav i pre svega ružno razmišljanje.