Choda
Ekspert
Lol ali najjače od svega je što nisu pobedili ni kod publike uprkos toj masovnoj kampanji. I za Ukrajinu se to može reći takođe, samo što smo se na njih navikli, iako mi je T&M super pesma, smeta mi što će konstantno biti ultraprecenjeni i neće završiti ispod nekog sedmog mesta. Tipa ona prošlogodišnja pesma bi u normalnim okolnostima prošla kao o.Torvald i Razom Nas Bahato.Bacio sam malo pogled na izraelske medije da vidim što pišu o ESC-u i okej, shvaćam da svatko uzdiže svoju vlastitu državu i piše u superlativima i sve mi je to negdje jasno, ali ova količina deluluizma koju oni plasiraju je smexoteka bez premca. Naravno, pokradeni su, publika je rekla svoje i smjestila ih visoko isključivo zato što im se sviđa pjesma (vriska!), Eden je imala najteži tjedan u svom životu, uspjela je osvojiti publiku unatoč nastojanjima zapadnoeuropskih elita da je diskreditiraju i bojkotiraju, pa su se dotakli i irske predstavnice za koju pišu da je kroz svoje izjava pokušala praviti raznorazne pobjede, ali joj to nije uspjelo jer se Eden svemu tome suprotstavila svojom pjesmom i nastupom, odjevena u bijelo, simbolizirajući mir.
I kame bi zaplakao
Narod je prepoznao Lazanju i on je potukao tu politiku. Bukvalno nikad adekvatniji izraz nije bio - pobednik naroda.