- Svi mi postavljaju isto pitanje, a meni to stvara takav stres i pritisak. Ja sam prije x godina s pjesmom ‘Pakleni plan‘ bila pozvana od strane Saše Popovića da se prijavimo za Euroviziju, no ja sam to odbila jer sam bila premlada. Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organiziraju natjecanje u Švicarskoj, jer sam ja rođena tamo, i željeli su da se natječem za pjesmu za Euroviziju za tu zemlju. Ja sam tada promovirala album ‘Boginja‘ i uopće mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htjela biti odgovorna prema svojoj publici, da ispromoviram taj album i te pjesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada poslije 12, 13 godina kad me opet netko pita, naravno da je najljepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da netko bar čuje za ove naše lijepe, male zemlje tamo negdje... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pjesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, bih li mogla ispratiti sve to što nosi sudjelovanje na Eurosongu, ali tko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija!