EvroBosna
Ekspert
Pa dobro, mislim održati solistički koncert u areni u kojoj bi se održao Eurosong nije mala stvar, tako da ako finansijski nije spremna za PZE prije svega neka se ne prijavljuje.
Pa dobro, mislim održati solistički koncert u areni u kojoj bi se održao Eurosong nije mala stvar, tako da ako finansijski nije spremna za PZE prije svega neka se ne prijavljuje.
Što da ne? Ne mora isključivo strana muzika, u hrvatskoj verziji pevali su i domaće pesme koliko znam. Prvi Glas Srbije je bio dosta popularan nprNe bi se to kod nas primilo, em strana muzika em se moraju neki kodeksi postovati. Mi volimo kada luda Karla kaze Afrikanki da izgleda kao da je prozdnula antilopu
Slažem se ima dosta mladih koji zaslužuju da se pokažu a da to nisu ZG i IDJ, a ko zna možda ih primete i kompozitori pa odu na PZE kasnije.Može i TLZP, voleo sam to da gledam, ali nama podhitno treba neki kršteni talent show
Pa daj Boze, ja sam gledao Pinkove zvezdice zato sto se pevala svakakva muzike, ali te fransize su previse izrezirane za nas svet sudeci po tome kako je prosao X faktorŠto da ne? Ne mora isključivo strana muzika, u hrvatskoj verziji pevali su i domaće pesme koliko znam. Prvi Glas Srbije je bio dosta popularan npr