Offtopic

Meni njegovi koncerti izgledaju kao seanse onih samoprozvanih iscjelitelja na kojima hrpa ovaca pada u trans i dozvoljava da im isti taj iscjelitelj i duhovni vođa (u ovom slučaju Desingerica) radi štagod on poželi. Da se pos*re po njima, ovim jadnicima to ne bi smetalo vjerojatno.

U suštini baladu ne bih slao ni pod jednim uslovom. To neće dobiti podršku žirija, neće postati hit, neće dobiti podršku televotnga, dijaspore. Gubljenje vremena

Sto se mene tice moze balada jedino ako ima hajp i u narodu i kod stranaca, ali hajp ne da pobedi na pze-u vec dobro prodje na evroviziji

Ne bi se to kod nas primilo, em strana muzika em se moraju neki kodeksi postovati. Mi volimo kada luda Karla kaze Afrikanki da izgleda kao da je prozdnula antilopu
Što da ne? Ne mora isključivo strana muzika, u hrvatskoj verziji pevali su i domaće pesme koliko znam. Prvi Glas Srbije je bio dosta popularan npr

Ja baš želim The Voice mada X Factor je imao i ne baš toliko dobre rejtinge, videćemo možda Voice uspe. Meni pada napamet i TLZP da bi mogao da bude.

Može i TLZP, voleo sam to da gledam, ali nama podhitno treba neki kršteni talent show
Slažem se ima dosta mladih koji zaslužuju da se pokažu a da to nisu ZG i IDJ, a ko zna možda ih primete i kompozitori pa odu na PZE kasnije.

Što da ne? Ne mora isključivo strana muzika, u hrvatskoj verziji pevali su i domaće pesme koliko znam. Prvi Glas Srbije je bio dosta popularan npr
Pa daj Boze, ja sam gledao Pinkove zvezdice zato sto se pevala svakakva muzike, ali te fransize su previse izrezirane za nas svet sudeci po tome kako je prosao X faktor

Mislim da bi The Voice koncept bio dosta zanimljiviji i namamio ljude da gledaju, ali da, pitanje je da li bi ta gledanost rasla ili padala

Mislim da ljudima nedostaje da malo i pristojne stvari, Master Šef i Survivor imaju sasvim dobru gledanost.

Back