libertà
Ekspert
Na prvu mi se malo ova zavrtela ali nisam nešto oduševljen, iskreno.Ova je dobra, ove ostale promašaj
Na prvu mi se malo ova zavrtela ali nisam nešto oduševljen, iskreno.Ova je dobra, ove ostale promašaj
Dobro je bar nije despot to je sad megapopularno u tim shizo kvazi hriscansko desnicarskim krugovimaAli ime Isaija lol
Ja znam da je ona bila pobijedila na Pinkovim zvjezdicama prije nekad 10 godina i više nikad nisam čuo za nju, ali svaka joj čast na fizičkom izgledu. Ako bude imala konkurentnu pjesmu zašto da ne. Čini mi se da je ona stilski dosta bliska Zorji.Neko ju je skoro kačio ovde. Kakav glow up, vidim da njena škola pevanja kači "Buduća pobednica Evrovizije" i viđam je u poslednje vreme kako peva po Tiktoku. To neka najava za #pze25?
Baš tako, a i vidi se da želi da taj nastup gori, a verujem da isto tako zna kakvu pesmu da nađe i izabere, ona prati sve Izraelske predstavnike i koreografe i njihove autore isto tako i Grčke i Kiparske na insta tako da se mala izgleda spremaNišta lepše nego kad fan Evrovizije ode na Evroviziju kao predstavnik neke zemlje. Ona jedva čeka da ode i zna da bi osvojila PzE čim bi se prijavila. Eno sad delila Eleni, Ćanel, podržala Kipar. Ona se vidi tamo.