Offtopic

Meni je žao Selme, gledao sam je kako se pravdala da nije ništa loše mislila i da je zapravo karijeru najviše gradila u Srbiji; Braja joj je uradio najbolje pesme - meni jedna od najomiljenijih pesama uopšte jeste njena pesma - Ostrvo tuge. ❤️ Najglasnija u toj osudi bila je, naravno, sova Buljina Maja Nikolić

mislim da je dodatno bila kivna na nju jer su imale neki sukob pre toga u Amig Show-u, kad je Selma prokomentarisala Ognjenovo pitanje Eri Ojdaniću - da li je stvarno spavao sa preko hiljadu žena sa: "Stvarno korisna informacija, nema šta a i pitanje...":sneaky: (Kao Duška na Evroviziji :ROFLMAO:)

Bože, ali Maja, uvek užas od stajlinga. :eek:

Nisu samo pevačice (na Jadranku Barjaktarević se zaboravilo), Feđa Štukan... šta sve ovde "služba" radi - eto priča se da će i Andreja Gnjota Vulin izručiti Belorusiji; Edževit Piroglu, turski opozicionar samo što nije umro u zatvoru, o ruskim disidentima tek da ne pričam. :(

Nadam se da udba nema snimke kada pijan pevam Bojna Čavoglave od Tompsona

Nisu samo pevačice (na Jadranku Barjaktarević se zaboravilo), Feđa Štukan... šta sve ovde "služba" radi - eto priča se da će i Andreja Gnjota Vulin izručiti Belorusiji; Edževit Piroglu, turski opozicionar samo što nije umro u zatvoru, o ruskim disidentima tek da ne pričam. :(
Pesme i narativ koji date osobe promovišu definitivno nije primeren ako poštuju državu u kojoj žele da zarade novce, ali se slažem da je proterivanje preterano. Postoje druge vrste sankcija. Pogotovu što bi po tim kriterijuma sam predsednik države i ljudi oko njega bile persone non-grata.

Evo i Hallenstadion arene

csm_hallenstadion-1-9-05004_7bb1d97625.jpg

csm_aussen-bei-nacht-2_f8d60f5d1b.jpg

Interesantna mi je kandidatura Bern-Biel i kako bi oni to podijelili, to bi bio prvi Eurosong da dva grada organizuju, međutim nisu predložili PostFinance Arena, već Festhalle Bern. :/ Također, imaju znatno manje hotelskih soba. Po svim kriterijima su inferiorniji u odnosu na Zurich, osim što je eto Nemo iz Biela. I možda eto sigurnost.

Back