Detektivka
Ekspert
Ne bih bas rekao da je tako. Jedino je bilo situacije samo sa Portugalom i Grckom.
Bilo bi možda i lepo da je tako ali imaš pravo. Nije. 2008e Španija osvaja a na Escu bolje da ne spominjem rezultat. 2012ste Španija osvaja opet i brani titulu ali bolje da ne kažem šta je na Escu biloNe bih bas rekao da je tako. Jedino je bilo situacije samo sa Portugalom i Grckom.
Pošto se tabela nije još uvek pojavila na kraju verujem da nisam ni pobedio kako ste krenuli sa raznim malverzacijama i skidanjem poena!@Filhy e ma znaš šta, to nije moj posao, nek završi onaj ko je započeo
Ja sam imao dobru nameru, a to što sam zeznuo jbg ahah
Ja kad bih i FSC organizovao, sigurno bih zeznuo tabele, Ivana bi me doživotno diskvalifikovala![]()
Filhy krenuo da skida poene svima sve dok ne dođe on na prvo mestoPošto se tabela nije još uvek pojavila na kraju verujem da nisam ni pobedio kako ste krenuli sa raznim malverzacijama i skidanjem poena!![]()
U pogrešnoj se crkvi moliš, moj FilhyHoće li biti ovde konačne tabele pogađanja, pa da čestitam zvanično Destriju na zasluženoj pobedi?!
@Leo Cezar