Pokahontas
Ekspert
Naš objektivni domet je oko 25. mesta, gde ćemo i biti na kraju ove sezone
Od kad su promenili trenera raspad. Jedna dobijena u 4 utakmice. Sreća pa su iskoristili grešku u sistemu gde drugo mesto nema garantovanu Evropu, a treće ima.A TSC drugi put u istoriji igra u Evropi i drugi put ima osiguranu grupnu fazu nekog takmičenja.
Zvezda je kriva jer Vojvodina nije sposobna da dobije bilo koga u Evropi u zadnjih pola miliona godina. Ili što Radnički iz Kragujevca ispuši od crnogorskih amatera?Mi jednostavno placamo ceh uzletu na to 11.mesto koje su veciti obezbedili, a to su obezbedili timovi sa dobrim domacim igracima i dobro selektiranim strancima. Ovu trku ne mozemo da trcimo. Haos je nastao kad je defakto ukinuto ogranicenje stranaca.
I da, Partizan mnogo vise gresi sa strancima otkako je Iliev otisao. Covek je defakto najbolji sportski direktor u istoriji postojanja te funkcije.
Najveci problem je svakako neregularna liga, a tu ne mislim za ona namestanja za kladionice kad je sve vec reseno. Mislim na to sto je jedan klub nedodirljiv u svakom smislu, i zna se sa koje adrese to potice.
I to. Vec je dovoljno neregularno sto se domacinstva setaju kako ko stigne, pa malo Partizan "gostuje" Napretku na svom terenu, a onda izmedju dve utakmice gostuje beogradskom klubu IMT u 250 kilometara udaljenom Zajecaru.Preko pola timova trenutno ne igra na svojim stadionima, o čemu pričamo. Bitno da FK Loznica, FK Timok i FK Dubočica u nižim ligama igraju pred 500 navijača na novim novcijatim stadionima osim kad dođe preCednik pa mitinguje.
Desava se to da jednostavno neko na adresi koja se pita za sve u ovoj drzavi ne dozovljava odlazak nesposobne uprave i dolazak normalnih kadrova na celo Partizana. Valjda ga to zabavlja.Strahovito je koliko je Partizan loš u napadu, na ovaj broj šansi ekipa sa jednim poštenim napadačem bi dala bar 3-4 gola, a oni u dvomeču nula.
Partizan je generalno uvek ima napadače ubice, da namiriše takve strance. Leonardo, Tavamba, Gomeš, pa i ovaj Saldanja koga prodaju. Šta se desilo da više nema nijednog?