Fudbal

Trudi se on, definitivno, ali nema tu ubitačnost više. Golman ne strepi kada ide centaršut na njegovu glavu, dve odlične prilike je propustio na taj način.

Nije loša igra.

Nas ko da nece gol pa nece ovaj Kasper Schmeichel se pretvorio prime svoga oca .

Inace desila se istorija. San Marino je izborio plasman u C diviziju Lige Nacija.Inace najslabija zemlja po FIFA rang liti. Sa pobedom protiv Lihtenstajna sa istorijskom pobedom od 3-1 ova malena zemlja je napravila ogroman iskorak i usla u C ligu nacije. Bas mi je drago za San Marino, oni igraju onaj pravi fudbal srcem i dusom, nisu optereceni prokletim parama.

Ne znam koga bih voleo da dobijemo, jer su mi ekipe podjednako dobre. Mozda bih voleo da izbegnemo Ukrajince.
Ne znam, mozda nam najvise odgovara Grcka, jer ne igraju napadacki fudbal. Racunam da nisu brzi. 😅

Voleo bih Austriju jer sa njima donekle znamo, dok Ukrajinu nikako. Jos im nisam zaboravio 0:5.

Najpovoljnije bi bile Austrija i eventualno Grčka... Ukrajince bi trebalo izbeći po svaku cenu (najviše zbog politike), a Turci nisu loši i ove godine su igrali četvrtfinale Evropskog...

svetsko.webp

Grupe prvog svetskog prvenstva za klubove u novom formatu. Zanimljivo će biti kako kontinenti stoje jedni protiv drugih i da li Južna Amerika može bar malo da konkuriše evropskim klubovima.

View attachment 27547

Grupe prvog svetskog prvenstva za klubove u novom formatu. Zanimljivo će biti kako kontinenti stoje jedni protiv drugih i da li Južna Amerika može bar malo da konkuriše evropskim klubovima.
Ovo je malo pre vise utakmica FIFA zeli sto vise para a igraci se sve vise povredjuje ovo mi je malo bezveze .

Istina, moglo je lepo da se stavi da bude turnir za 16 umesto 32 i da bude duplo manje utakmica, ali jačeg intenziteta. UEFA i FIFA pre svega vole pare.

S druge strane, verujem da će ipak biti zanimljive od prošlog formata, kojeg se ne sećam kada sam poslednji put pratio. Ovaj će biti uvertira za svetsko reprezentativno kao što je ranije bio kup konfederacija pošto se isto igra u Americi.

Takođe, bilo bi lepo da se malo izbalansira snaga klubova van Evrope, tužno je što prosečan fudbalski fan nikad nije čuo za gigante poput Palmeirasa i Al Ahlija.

Back