Bravo za TSC, oni baš vole utakmice za infarkt. Kad se samo setim one od pre neku godinu što su igrali, ne sećam se protiv koga beše. Baš je bilo za grickanje noktiju.
Mislila sam da je možda Šamrok za nijansu poželjniji rival, ali vidim da su tu negde, imali su isti broj bodova, a 9. i 10. mesto.
Bravo i za Borac, njima možda više želim Olimpiju, pomalo i za ex-Yu derbi, mada pretpostavljam da se može igrati i sa Panatinaikosom.
UEFA je saopštila da će Srbija i Albanija zajedno organizovati Evropsko prvenstvo u fudbalu za igrače do 21 godine 2027. Što se Srbije tiče, takmičenje će se pored Karađorđa u Novom Sadu, gde će biti odigran prvi meč, odvijati i na tri nova stadiona, u Loznici, Zaječaru i Leskovcu. Finale će biti u Tirani.
Holandski klubovi PSV i Fejnord, izbacili dva italijanska kluba, Juventus i Milan u ligi sampiona …to je ta moja holandija, holandjani su fudbalska nacija. Go Netherlands.
Holandski klubovi PSV i Fejnord, izbacili dva italijanska kluba, Juventus i Milan u ligi sampiona …to je ta moja holandija, holandjani su fudbalska nacija. Go Netherlands.
Posle 5:5 u dva meca, igrali su se penali izmedju Spanije i Holandije. Spanija je imala vise srece i plasirala se u polufinale Lige Nacija…nazalost moje “Lale” nisu prosle dalje, ali su igrali super i samo tako da nastave. Go Netherlands.
Mislio sam da ovo nikada neću reći, ali jedno veliko bravo za Luku Jovića. Konačno da njegov talenat za koji smo svi znali dođe do izražaja. Igrač meseca u Milanu.
I ženska fudbalska reprezentacija izborila je plasman u A diviziju Lige nacija. Kolo pre kraja takmičenja obezbeđeno je prvo mesto u grupi nakon remija sa Finskom 1:1 u gostima.
Sad čitam tekst na linku ispod, selektorka je prva žena u Srbiji sa UEFA pro licencom, što mi je zanimljivo. Ali svakako, lep uspeh.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.