Fudbal

Bravo za TSC i Borac, van očekivanja.

Od ove 4 ekipe jedino Panatanaikos izgleda nesavladivo, a Borac je već jednom igrao sa njima ove sezone nerešeno tako da moguće da ni oni nisu bauk.

Novi sistem takmičenja je odličan, do poslednjih minuta se ne zna ko je u, a ko van.

Bravo za TSC, oni baš vole utakmice za infarkt. 😃 Kad se samo setim one od pre neku godinu što su igrali, ne sećam se protiv koga beše. Baš je bilo za grickanje noktiju. 😂😂

Mislila sam da je možda Šamrok za nijansu poželjniji rival, ali vidim da su tu negde, imali su isti broj bodova, a 9. i 10. mesto.

Bravo i za Borac, njima možda više želim Olimpiju, pomalo i za ex-Yu derbi, mada pretpostavljam da se može igrati i sa Panatinaikosom.

UEFA je saopštila da će Srbija i Albanija zajedno organizovati Evropsko prvenstvo u fudbalu za igrače do 21 godine 2027. Što se Srbije tiče, takmičenje će se pored Karađorđa u Novom Sadu, gde će biti odigran prvi meč, odvijati i na tri nova stadiona, u Loznici, Zaječaru i Leskovcu. Finale će biti u Tirani.

Holandski klubovi PSV i Fejnord, izbacili dva italijanska kluba, Juventus i Milan u ligi sampiona …to je ta moja holandija, holandjani su fudbalska nacija. Go Netherlands. ❤️🇳🇱

Mi imao nekad vise srece nego pameti prvi gol cista sreca a igra je boze sacuvaj ,

Posle 5:5 u dva meca, igrali su se penali izmedju Spanije i Holandije. Spanija je imala vise srece i plasirala se u polufinale Lige Nacija…nazalost moje “Lale” nisu prosle dalje, ali su igrali super i samo tako da nastave. Go Netherlands. 🇳🇱

А ту су још и Аустралија, Нови Зеланд, Аргентина и Иран.

Pa to nije čudno. Japan je prošlo svetsko umalo došao do četvrtfinala. Ne vidim Japan kao iznenađenje na Svetskom.

O ovim ostalim zemljama ne bih mnogo trošio reči. Neka zahvale Fifi što su na Svetskom.

Back