Offtopic

Interesantan video o tome što je migrantska kriza i propuštanje migranata donijelo (tj. odnijelo) Švedskoj.

O tome koliko u Švedskoj nije bilo oružja ni nasilja, i o tome koliki su rasisti i licemeri, koji svoj rasizam maskiraju u neka ad hoc izmišljena pravila, o getoiziranju imigranata, i o tome da nas ne vide kao "belce", već kao "braon", preporučujem prvih 100 strana Ibrahimovićeve biografije.
Posle toga počinje više fudbalska priča 😅

Iz te prizme treba gledati i ovaj prilog, t.j. za Šveđane smo mi bliži Sirijcima nego Šveđanima 😭

Uzgred, zar naša mafija nije najjača u Švedskoj?
Valjda smo tamo došli 70ih, pre Italijana, i mnogo pre dolaska poslednjeg talasa imigranata iz Sirije? 😭

The founder and first leader of the gang is believed to be warlord Željko "Arkan" Ražnatović,[3] and the current leader is alleged to be Milan Ševo.[4]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Serb_mafia_in_Scandinavia

O tome koliko u Švedskoj nije bilo oružja ni nasilja, i o tome koliki su rasisti i licemeri, koji svoj rasizam maskiraju u neka ad hoc izmišljena pravila, o getoiziranju imigranata, i o tome da nas ne vide kao "belce", već kao "braon", preporučujem prvih 100 strana Ibrahimovićeve biografije.
Posle toga počinje više fudbalska priča 😅

Iz te prizme treba gledati i ovaj prilog, t.j. za Šveđane smo mi bliži Sirijcima nego Šveđanima 😭

Uzgred, zar naša mafija nije najjača u Švedskoj?
Valjda smo tamo došli 70ih, pre Italijana, i mnogo pre dolaska poslednjeg talasa imigranata iz Sirije? 😭

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Serb_mafia_in_Scandinavia
Kada im mi nismo dovoljno Evropljani eto im sada ovih iz Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka pa neka kmeče koliko hoće. Nije mi ih žao.

Ruku na srce nisi bili isti kriterijumi za dobijanje azila u Švedskoj i kad je Ex-Yu prostor u pitanju.

Volim leto zbog sezone paprika i paradajza, dakle maltene se sataraš ili bećarac kuva svaki drugi dan :D

Šta vi spremate na ove vrućine?

Tačno. :) Baba i deda doduše nikad nisu zvali tako, što je zanimljivo. I generalno od starijih ljudi nikad nisam čuo da je neko Jagodinu tako nazvao, uglavnom sam to čuo od ljudi van Jagodine.

Ja ne znam što su izbacili Cirih iz opticaja za domaćinstvo Eurosonga. Bazel ima očajnu arenu, a Ženeva će uz arenu morati ukrupniti još nekoliko sala da bi se napravio veći prostor. Mislio sam da će Bazel dobiti, ali stvarno im je arena mala...

Thats Me I Know GIF by Jackie James

Moralno sam s vama <3

Inače Sara Jo će nastupati na javnom dočeku Nove godine u Sarajevu, tačnije noć prije 30. decembra.

Back