Fudbal

U pravu si, Dežurni! :( Slaba vajda... Ništa nama bez nas dok sami ne saberemo, pa makar i naopako.
Kad nas Leo ne šiša, da probamo sa @Pokahontas ? 😃

Ajde Partizanova poruka i nekako... može se protumačiti i na ekološki način kao odbrana zelenila i prirode i da se pravimo da je protiv Rio Tinta... ali zvezda 💀

Znaci dabogda se i jedni i drugi ugasili koliko mi se gade vise.

Ne moze ici u isti kos nikad. Jedan klub nema tribinu, dok su drugom vodje navijaca multimilioneri koji imaju gradjevinske firme. I to sad oko pitanja gde je manje vise cela Srbija sem napredne bagre u konsenzusu, oni su, po obicaju, kurve rezima.

Ako bude neka utakmica bude u Odžacima mora cu da odem jel to blizu 35 km od Sombora ,

A Sombor nikad nije imao prvoligaša, a imali ga i Kula i Apatin i sada Odžaci.

Ko je bio iz Apatina?

Inače zaboravih da pomenem kako je Radnički iz Kragujevca ispao od Mornara iz Bara, koji po transfermarketu vredi 4 puta manje. Srpski nazovi fudbal. Ove sezone novi potop koeficijenta i rekordno niska pozicija, kvalifikacije ćemo kretati iz prvog kola.

Ko je bio iz Apatina?

Inače zaboravih da pomenem kako je Radnički iz Kragujevca ispao od Mornara iz Bara, koji po transfermarketu vredi 4 puta manje. Srpski nazovi fudbal. Ove sezone novi potop koeficijenta i rekordno niska pozicija, kvalifikacije ćemo kretati iz prvog kola.

Mladost (ne znam koliko imamo ili smo imali klubova tog naziva u svim rangovima).

Inače, slažem se, po kvalitetu smo daleko od ovog trenutnog rasporeda mesta po evropskim takmičenjima.

Mladost (ne znam koliko imamo ili smo imali klubova tog naziva u svim rangovima).

Inače, slažem se, po kvalitetu smo daleko od ovog trenutnog rasporeda mesta po evropskim takmičenjima.

Apatin, GAT (Novi Sad), Lucani, Podgorica (pre raspada SCG). Rekao bih da je to to, ne mogu da se setim dalje :)

U plej of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene Zvezde će igrati protiv boljeg iz dvomeča poljskog i norveškog šampiona Jagjelonija - Bodo/Glimt. Prvi meč je na programu 20. ili 21.8. revanš sedam dana kasnije. Ukoliko ne izbori plasman, Crvena Zvezda ima zagarantovano mesto u Ligi Evrope.

Ostali parovi:
Galatasaraj - Jang Bojs
Dinamo Zagreb - Karabag/Ludogorec
Slovan/Apoel - Mitjiland/Ferencvaroš
Malme/PAOK - Sparta/FSCB

Vojvodina izgubila od Maribora, Partizan od Lugana, niz se produžuje 😂

Ne znam samo iz kog razloga postoji srpski fudbal osim da se peru pare

Ali zato Vojvodina ispala na penale i Partizan u 113. minutu 😂

Partizan sad na Gent, šanse u rangu toga da Napredak iz Kruševca osvoji ligu

Srpski klupski fudbal: Zvezda tu i tamo može i da dobije nekoga, pod uslovom da taj klub ne pripada u top 10 evropskih liga, Partizan bez problema prolazi gostovanje u San Marinu, svi ostali San Marino who?

Mi jednostavno placamo ceh uzletu na to 11.mesto koje su veciti obezbedili, a to su obezbedili timovi sa dobrim domacim igracima i dobro selektiranim strancima. Ovu trku ne mozemo da trcimo. Haos je nastao kad je defakto ukinuto ogranicenje stranaca.

I da, Partizan mnogo vise gresi sa strancima otkako je Iliev otisao. Covek je defakto najbolji sportski direktor u istoriji postojanja te funkcije.

Najveci problem je svakako neregularna liga, a tu ne mislim za ona namestanja za kladionice kad je sve vec reseno. Mislim na to sto je jedan klub nedodirljiv u svakom smislu, i zna se sa koje adrese to potice.

Back