Olimpijske igre

I da jeste mentalno slaba (a ne mislim da jeste), to je nešto na čemu može da se radi. Devojka ima 19 godina i suočena sa svim problemima koji su je snašli danas, stisnula je petlju i izborila se za finale. To je svakako za ogroman respect. Setite se Simone Biles sa prošle Olimpijade i ove sada... šta je sve preživela, pa i dalje čvrsto stoji na nogama i dominira. Lako je suditi kada nismo u tuđim cipelama.

Simone Biles se na proslim igrama usraela od straha i ostavila ekipu ne cidu jel nije mogla da dobije Ruskinje ,

Zato što je na prošloj Olimpijadi prolazila kroz vrlo težak životni period i sve je imalo uticaja na njen nastup. Moja poenta je bila da se iz svega toga izdigla i sada apsolutno dominira.

Btw, Japanka predala Milici Žabić meč zbog povrede, tako da Milicu deli jedan meč od bronze. 🤞

Seksualno zlostavljanje i borbu sa teškom depresijom ne bih nazvao *usrala se od straha* ali ok.
Dobro al ne moze ti tokom timskog takmicenja da ostavis ekipu na cedilu i pored svega ako si imala problema trebala ostati kuci .

Sretno Milici, ali teško da će protiv Francuskinje koja je apsolutni favorit, završila meč protiv Larise u 30-oj sekundi

Sretno Milici, ali teško da će protiv Francuskinje koja je apsolutni favorit, završila meč protiv Larise u 30-oj sekundi
Ajde ne mračite i ne baksuzirajte više
Pa završila je i Milica u 20oj protiv Italijanke, i pobedila posle nje isto jednu od favorita

@Paučica za 10ak minuta, gore dole neki minut

Mene zanima koliko ovih disciplina i sportova na olimpijadi uopšte ne postoji kod nas da se trenira. Eno gledala sam onu gimnastiku na trambolini, ono mi je preslatko, al nikad čula da to neko kod nas trenira a na svim dečijim igralištima ima poneka trambolina.

Zašto RTS ne prenosi borbu za bronzu a prenosio je sve jutros... gledam ovaj stoni tenis a u novinama piše da je počelo

Back