Ovo, neki debitanti vrv.Z generacija
Mada bila je ta tema pa sumnjamOvo, neki debitanti vrv.
Svaka čast na izboru pesme, baš sam izneverovao kad sam je primio. Da li je znaš od ranije, ili si ju tek sad tokom potrage našao? Meni je to najbolja pesma ikada, ali sam na kraju odlučio da je ne pošaljem, jer sam mislio da ne bih podneo da je vidim na zadnjem mestu, ali na kraju mi je ipak drago da se našla na takmičenju, plasman je nebitan.Cestitke pobedniku!
Cestitke organizatoru!
Zadnje mesto svakako nismo zasluzili sa ovom kompozicijom, ali dobro, mora neko da zauzme i tu poziciju
Hvala svima na bodovima!
Meni je čak prvo ukazalo na to da violinski deo počne kao da će da se nastavi "Marija Magdalena", a u stvrari se naglo pretvori "Strings Of My Heart".Evo da se i ja javim. Htio sam i prije ali nisam smio komentirati da se ne odam. Dakle, baš ironija da sam ja od svih fejlao skladbu (iako ne smatram u potpunosti), a obožavam i Bond i Huljića kao crossover skladatelja. Na moru sam i nisam se mogao skroz baviti ali sam slušao na plaži obje skladbe i ja nisam 100% čuo da su isti neki dijelovi skladbi. Slično da ali isto ne. Možeš li mi @Filhy napisat točno otkud dokud da slušam u obje skladbe? Možda me buni što je jedna brza, a druga spora. Još je smješnije da ja uopće ne prepoznajem da je nešto prije bilo, a na ovom fsc-u se to valjda prvi put možda dogodilo, a onda na istom i pošaljem takvu da postoji sumnja. Svašta.
Možemo li sada da saznamo ko je vicko koji prijavljuje instrumental od 62 minuta?To, i horsko pevanje, krici i zavijanje, pa i standardni razlozi tipa zauzet izvođač, prekoračenje vremenskog ograničenja (oko 62 minuta) .
@Nije sve tako sivo je poslao one hour verziju Tike i djoše, jer je bio pogrešno pročitao da treba pesme duže od 7 minuta. Ali ubrzo se ispravio i poslao onu verziju koja se takmičila.Možemo li sada da saznamo ko je vicko koji prijavljuje instrumental od 62 minuta?