267. FSC - Curse of the Blood Moon

Vreme je da pobedi neko ko nije do sad.

Baš me zanima kako ću komentatisati kompOzicije kad budu prezentovane, prirediću sebi posebno stanje svesti.

I Stojkolend odlazi na malu pauzu. Ne učestvuje mi se više reda radi kao na prethodnom izdanju.
Petarstan se pridružuje Stojkolendu i Stefaniji. Gledao sam neke plejliste na Spotify-u, ali što reče Niko, nije problem što ću ja poslati nešto, nego što moram da slušam i tuđe instrumentale, a to mi nije neki vajb. Plus ja imam problem da pamtim instrumentale, naročito ako ih čujem 30 i kusur, kao da ništa nisam ni čuo na kraju.

Srećno svima i lepo se zabavite. :D

Ako sam dobila 20 uzvicnika da mi je pesma prihvacena jel to znaci da 20 puta vise voli moju pesmu od drugih? 😇

Da li uopšte postoje instrumentalni ziceri? 😂

N9DEyBG.jpeg

Jednoj lisici je zamka otkinula rep, pa se sada strašno stidela tog svog nedostatka.
Činila joj se velika nepravda što je ona jedina lisica na svetu koja nema rep,
a niko ne bi bio srećniji od nje kad bi i ostale lisice izgubile svoje. Zato je pokušala da ih ubedi da ih odseku:
"Šta će vam rep, kad je samo suvišan teret! Nije lep, a ni koristan!"
"A zašto si ti onda toliko nesrećna što ga više nemaš?" - odgovoriše joj prijateljice.​

Čekam neki tekst o ludosti, da se identifikujem 🌞

Bas je super tema. Osvezenje. Trazite filmsku muziku ako ne znate sta da prijavite, ima divnih instrumentala. Ja sam nekad pre spotify-a i Apple music kupovala cd sa soundtrakovima, ima puno toga.

Takođe, možete pronaći covere većine poznatih pesama na nekom instrumentu ili kombinaciji više njih. Meni je recimo ova izvedba mnogoooo bolja od originala:

Btw neki nisu mogli da prežale što se Lilly Allen - Smile pojavila u verziji na Simlish jeziku na FSC sa izmišljenim jezicima. :D

El mogu i nepoznati izvodjači da se takmiče, pitam za inače kako se to rešava kad se ne znaju autori pesme ili izvodjač ?

Back