267. FSC - Curse of the Blood Moon

Neko je sigurno poslao karaoke verziju neke popularne pesme al nije računao da ne sme da se čuju bek vokali na matrici. 😁

Kad se tek otvorila ova tema, prva pomisao mi je bila da Vax nije normalan i da nas maltretira sa ovim, Ivana takođe jer mu je to odoborila, ali kako vreme prolazi shvatam da će biti zanimljivo ipak i sve sam više oduševljen i jedva čekam da čujem ostale pesme! Svojom sam prezadovoljan i zaslužuje uspeh! 😍🤣
Tako da Vax svaka čast! 😂 Znali smo da nas kad tad čeka ova tema, i evo došlo je vreme i za nju. Ipak je dobra ideja da se bar jedno izdanje razlikuje od svih ostalih 👌🏻
Iako bi bilo odlično da budu polufinala, ne bi bilo lose ni da bude samo finale, hoću da vidim kako tada izgleda fsc i kakve su šanse 😂 e da, i nadam se da nećemo imati maksimalno duge rokove za glasanje kao prošli put, nego najkraće moguće s obzirom da ovaj tip pesama nije nešto što bi veći deo nas pustio privatno i slušao van fsc-a 😂

Pročitaj post ponovo ali do kraja ovaj put, jer je tu objašnjen razlog.

Pročitao sam ga i još uvijek se pitam isto + ovo što kaže DrKo

Dobro, onda neka bude najduži rok pa da se smorimo svi kao prošli put i da niko ništa ne piše tj manje nego inače, meni svejedno

Semafore od posle Bebijevog izdanja više ne tražim, samo sam svoj okačio, jer sam shvatio da sam preterao pre u tome jer nikog nije briga za njih 😂

Ja bih rekao da su te stvari koje navodiš @Dežurni samo razlozi za više krčkanja i diskusije.
Ako misliš na semafore, da
To i jeste njihova svrha, valjda je zanimljivije nešto čitati nego da niko ništa ne piše, možda grešim eto...

@Dežurni, u slučaju da nema polufinala, ne menja se puno toga, samo se brišu ona tri-četiri dana koje bi potrošili kao rok za glasanje u finalu, da je uobičajeno. Znači, 10 sati između početka glasanja i predstavljanja i rok od 6-7 dana ostaje. 🙂

Ne samo semafori, nego i to što ljudi možda i nisu baš upoznati sa ovakvom muzikom i/ili je ne slušaju često, ovo je savršena prilika da se to bar donekle promeni, i ne treba nigde žuriti, već pre svega uživati.

Eto, fsc će trajati 12 dana ako bude samo finala no stress.
Mada biće ovde polufinala.

@Dežurni, u slučaju da nema polufinala, ne menja se puno toga, samo se brišu ona tri-četiri dana koje bi potrošili kao rok za glasanje u finalu, da je uobičajeno. Znači, 10 sati između početka glasanja i predstavljanja i rok od 6-7 dana ostaje. 🙂
To bez polufinala sam samo onako pomenuo jer nikad nisam video to da se desilo ovde, pa mi zanimljivo delovalo 😂 (iako nema razloga da se desi, nije teško pronaći pesmu ni ovaj put)
To nije bilo povezano sa ubrzavanjem rokova i koje čega, nego čisto iz razloga što se nije pre desilo od kad sam ja ovde, da se razumemo 👌🏻

Aha, onda sam pogrešno razumela, moja greška. Mada, slažem se, mislim da bi trebalo dati šansu i ovoj temi, nikada se ne zna šta možeš otkriti što kroz pretragu, što iz predloga drugih forumaša. 🙂

I Stojkolend odlazi na malu pauzu. Ne učestvuje mi se više reda radi kao na prethodnom izdanju.

Vaxasta tema, iskopat ću nešto i nadam se da ću proći kao i prošli put kod Vaxa 🙏

Vaxasta tema, iskopat ću nešto i nadam se da ću proći kao i prošli put kod Vaxa 🙏
Pa ti i ja i jesmo odlično prošli na starom forumu ti prvi ja drugi 😂

Ni krivi ni dužni, nula misli u glavi prilikom slanja pjesme

I Stojkolend odlazi na malu pauzu. Ne učestvuje mi se više reda radi kao na prethodnom izdanju.

crazy-man-shots-fired-2v0c0u6l0epejcx6.gif

Back