267. FSC - Curse of the Blood Moon

Ja licno ne bih nikada poslao neki instrumental poznatog hita, mislim da ima dobrih instrumentalnih kompozicija koje nisu pracene tekstom, a pesme bih cuvao za neko naredno izdanje.

Razmisljam kao sta bih poslao i setim se jedne prelepe kompozicije iz kineskog filma i kao ajd da bacim pogled bas na listu pesama koje su do sad ucestvovale i sokiram se kad videh da je bilo vec... kad ono ja poslao na neki FSC pre 10 godina🤣

Razmisljam kao sta bih poslao i setim se jedne prelepe kompozicije iz kineskog filma i kao ajd da bacim pogled bas na listu pesama koje su do sad ucestvovale i sokiram se kad videh da je bilo vec... kad ono ja poslao na neki FSC pre 10 godina🤣
O kojoj kompoziciji je reč? ☺️

Shigeru Umebayashi - Farawell 2 iz filma House of Flying Daggers. Ja mnogo volim i film i svu muziku iz istog.

Ja ne znam kako se zove to šta sam pre Hrista slao na 20. fsc koji je bio instrumentalni, znam da je neki Irski riverdens 😂

ja cu vrv opet lose proci al nema veze, poslao sam nesto sto bas volim
To se ceni, ali ovde verujem da je sve moguće. Možda baš Petar, Stefan ili Stole propuštaju šansu za pobedu ili bar visok plasman. 😌

Sad sam se setio provaletine kad sam na 133. FSC - etno muzika Evrope - poslao Hello od Adel u izvođenju nekih Ukrajinaca ahahahaha Sećam se da je bilo neke diskusije ko će prvi poslati tu pesmu, kad ono... Bio je neki random plasman u finalu, ali i dobra foritza.

EBUMhID.jpeg

Trčkarao je zečić sav radostan, kad ga srete lisica i upita:
"Zašto si mi tako veseo, zeko?"
"Oženio sam se." - odgovori.
"E, pa čestitam! Kakva sreća!"
"Pa, sreća baš i nije: ona je stara i ružna kao veštica!"
"Kakva nesreća!"
"Pa, i nije baš neka nesreća: donela mi je u miraz lepu kuću."
"Kakva sreća!"
"I nije neka sreća, pošto je kuća izgorela."
"Kakva nesreća!"
"Pa i nije baš neka nesreća: U kući je izgorela i stara rugoba!"​