267. FSC - Curse of the Blood Moon

Kako je @Gollum pomenuo taj 20. FSC na kojem smo isto slali instrumentale, ušao sam da vidim šta sam ja slao :D

Ne mogu da nađem originalnog izvođača kog sam ja slao, ali ta kompozicija je u pitanju.

Izdanje pre toga sam zabeležio i svoje prvo finale i prvi top 10 finiš sa Celtic Women, pa sam mislio da ću opet dobro proći ako pošaljem taj fazon, ali forum je rekao NE i ostavio me u PF-u na 16. mestu :D

Teška je ova tema, ne u smislu izbora kompozicije i pronalska, nego ne može se predvideti ništa

Imaju li negde da se vide rezultati i spisak pesama od tog izdanja? 😆
Što kaže Paučica, nepredvidivo je, nemam pojma šta nas čeka niti kako ću ocenjivati, ali zato je i zanimljivo!

Edit: sad se setih, samo na Spisku pesama u pretrazi ukucam 20f i listam 👌🏻

Jedino ako neko pamti broj izdanja pa da se po tome pretrazuje, il vidis Golumovu pesmu napisanu da je slao pa zapamtis broj izdanja

Pa možeš u listi pesama da vidiš, samo moraš skinuti excel fajl i otvoriti lokalno na računaru, pa Enable editing i možeš da izabereš sa kog izdanja da ti prikaže pesme:

1722009559257.webp

Slobodno, taman da ja više ne nosim negativan rekord. 🤣 Šalu na stranu, ne verujem da bi se poklopila tema gde bi imali 20 i manje prijava.

Sad sam malo Koštunica možda, ali zar filteri ne bi trebalo da rade i u dokumentu koji se nalazi na linku, bez da se downloaduje? 🤔

Slobodno, taman da ja više ne nosim negativan rekord. 🤣 Šalu na stranu, ne verujem da bi se poklopila tema gde bi imali 20 i manje prijava.

Sad sam malo Koštunica možda, ali zar filteri ne bi trebalo da rade i u dokumentu koji se nalazi na linku, bez da se downloaduje? 🤔
Meni ne rade. Mislim da je do dozvole za uređivanje, jer ni kad skinem fajl ne mogu u Excelu da biram kategorije osim ako ne 'enable'-ujem editing.

Na koliko smo uspješnih prijava?
20

A kad smo već kod toga:

Pozivnice za FSC poleću iz Vaxilburga...

AbFBmUg.jpeg

@Anhel @Arsenic @Bebi @botbona @Boxy @Choda @cinque @Cipela Marka Kona @creature @Destry94 @Dežurni @Djole89 @Doctor Who @dodo @dracarys @Endrega @etica @EvilSmile @Evrovizija2024 @Filhy @Gollum @Ivana @Jasamtvojdetektiv @Kakashi @kvazimodo @Leo Cezar @libertà @Lignjoslav @Majsta94 @Margy @Marko @MarkoH @Miki @MilanB @Miloš @Milos-S @Nemanja97 @Nije sve tako sivo @Niko @Paučica @Petar @Pipi @Pokahontas @Regulus @rintintin @Replay @Ro97 @Shum @sparkle @Stefan28 @Stefix @Stole @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡@Tetsujin @Tinte @Veronika @whisky @zakaya @Zoki

...i nošene vetrom stižu i u najmračnije krajeve FSC sveta.

goaOJhT.jpeg

(još jedna molba za sve one koji su se već prijavili da to ne otkrivaju javno)​

Meni ne rade. Mislim da je do dozvole za uređivanje, jer ni kad skinem fajl ne mogu u Excelu da biram kategorije osim ako ne 'enable'-ujem editing.

Ovo prvi put čujem, a ne znam do čega bi moglo da bude. Jedino da probam da poništim pa da ponovo omogućim pristup. :/

Niste pozvali Svemirdonku makar počasno.

Raduje me ova tema iako lako može da sklizne u propast, u zavisnosti od toga šta ste poslali 😂 Jedino mi ovi dugi rokovi ubijaju hajp.

I drugi predlog mi je odbijen! o_O
Ovaj organizator je toliko džangrizav i traži dlaku u jajetu. Sve mu smeta! 😤 Moje poimanje instrumentala je daleko drugačije.

Probaću još da kopam, možda i iskopam zlato, ko zna...

Nekima je oko 7-8 puta odbijena pesma pa nisu kukali i, što je mnogo bitnije, nisu odustali i pronašli su pesmu.

Postoje ljudi koji veruju da je Zemlja ravna ploča(mada u ovom našem FSC univerzumu možda i jeste!).

A ako u mene sumnjaš, evo neka se oglasi struka ( @Tinte ) i kaže šta su instrumentali.

Last edited:
Tako sam i ja Dežurnom odbijao pesme jer vidno nisu bile up tempo nego mid. Al Stormu sam prihvatio Beyonce kao etno jer ajde kao kantri i nema kapaciteta za dalje od toga.

Kamo sreće da si mi odbio i onu poslednju, možda bih sa nekom drugom barem u finale prošao 😂 @Bebi

Back