Ja volim da slušam Zoricu Tomić, Mirjaninu sestruI Jorgovanka Tabakovic mi dodje neki rod, samim tim i Snezana iz grupe Viktorija (kosovska veza)
Ja volim da slušam Zoricu Tomić, Mirjaninu sestruI Jorgovanka Tabakovic mi dodje neki rod, samim tim i Snezana iz grupe Viktorija (kosovska veza)
Slusao sam je par puta, sa Zoranom Milivojevicem. Ozbiljna glava basJa volim da slušam Zoricu Tomić, Mirjaninu sestru
Videćemo šta će biti sa nekim potencijalnim saradnjama, ali da, za sad baš mršavo.Nekako je ona baš slabo iskoristila ESC.
Mislim da te price o uzimanju kajmaka ne treba gledati na nacin kao da su samo glasine. Postoje ozbiljne indicije, a verujem da su se pojedini forumasi i susreli sa tim, koliko se gradjevinska mafija u Srbiji razvila do katastrofalnog nivoa, po nas. Generalno, sklonost ove vlasti jeste da rasprodaje sve sto stigne - Kinezima, Rusima, zapadu.A otkud uopšte zaključak da je pevao Dačiću? To što je sišao i prišao publici i stao u blizini njega, ne znači da je došao da peva njemu, već svima prisutnima. Mnogo se tračari i izmišlja, ne bi li se nešto napisalo i kritikovalo i kada nema potrebe. Akcenat je ovde na sasvim drugoj temi i otvaranju renoviranog Sava centra, što će koristiti svima nama, iako će se opet neko javiti i reći da kajmak uzima firma koja je i uložila veliku svotu novca u projekat obnove.