Zvezde Forum Song Contest-a

Ne sećam se prvog FSC-a uopšte, tih prvih par FSC-ova su me zvali da budem brojka na spisku prijavljenih i pričali mi šta da prijavim. :D

Za prvo učešće uzimam i svoj prvi prolazak u finale - 53. FSC. I bio 5. mesto, što mi je tada bilo wow.

Ne sećam se prvog FSC-a uopšte, tih prvih par FSC-ova su me zvali da budem brojka na spisku prijavljenih i pričali mi šta da prijavim. :D

Za prvo učešće uzimam i svoj prvi prolazak u finale - 53. FSC. I bio 5. mesto, što mi je tada bilo wow.

Priznaj da te je Simon zvao da učestvuješ! :D

Ja se sećam ponešto, pobedila je Lily Alen, Ja slao Cher Believe, a sledeći Fsc organizovala Veronika (hrvatska) i pobedjuje Adam Lambert na temi Hitovi 😂 sećam se da je tad pravilo bilo da se organizator traži redom po plasmanu dok se ne dođe do organizatora.

Mene na Fsc niko nije zvao samo sam video reklame ispod potpisa da glasaju za njihovog izvođača jer je fsc bio javan, a onda mi je Strajker objasnio pravila 😂

Ovo je jedino mesto gde je FSC i dalje anoniman koliko znam. Previše je istorije da bi se znalo ko šta šalje.

Mene je na fsc zvao Bebi i rekao mi je da ću sanjati košmare svako veče ne budem li mu dao 12.

View attachment 25072
Mislim da je Snežani bio problem posle što sam dao 12 za tvoju prvu pobedu Nightwish, pa je onda ubeđivao kako ja ne slušam to i ne volim to, a lik me fazon zna internetski mesec dana😂 na tvojoj organizaciji je bila giljotina to se sećam kristalno 😂

Mislim da je Snežani bio problem posle što sam dao 12 za tvoju prvu pobedu Nightwish, pa je onda ubeđivao kako ja ne slušam to i ne volim to, a lik me fazon zna internetski mesec dana😂 na tvojoj organizaciji je bila giljotina to se sećam kristalno 😂
Jeste. Prešli smo prvi put na fscu preko 100 strana. I moja famozna rečenica - "Ne razumem Simona ajde da ih je naterao da mu daju 5 6 poena ali zašto uvek 12."

Nemam pojma sta sam poslao za svoje prvo ucesce 🤭 Sigurno je bila neka poljska pesma.
@Petar , zauzeo si 5 mesto sa Enejom? 😳
Svaka cast! Ova pesma mi je na nos izasla kada sam ziveo u Poljskoj, ali mi je gotivna skroz, sada kada sam se podsetio. 🤭

Nemam pojma sta sam poslao za svoje prvo ucesce 🤭 Sigurno je bila neka poljska pesma.
@Petar , zauzeo si 5 mesto sa Enejom? 😳
Svaka cast! Ova pesma mi je na nos izasla kada sam ziveo u Poljskoj, ali mi je gotivna skroz, sada kada sam se podsetio. 🤭
Dva puta sam slao poljske pesme i oba puta fino prošao, oni su bili 5, a Ewelina Lisowska 7. na izdanju "Nova šansa", verovatno smo slali ljude koji su ispadali hah

Slao sam je i ja 1 ili 2 puta. A setio sm se da sam izgleda prvo slao C-Boola mada nisam siguran, fatalno je prolazio, a pesme su mu i dalje slusljive 🤭

Taj rad, otprilike.
@Destry nije on, 28. je Stevan mislim organizovao, sećam se da je bila tema "pevačice" čini mi se. I mislim da je tad ukinuto to pravilo da se organizator traži po plasmanu i uvedeno je ovo što je i danas aktuelno.

Back