269. FSC | fsc fest.šŸ“

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopuÅ”teni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, Å”to slike, Å”to zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

āž”ļø Spisak pesama
Prijavljeni forumaŔi (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Ja sam u Ŕoku jer su nama rezultati predstavljeni joŔ u spojnicama 🤣🤣🤣
Čestitke pobedniku, čestitke organizatoru, bilo je odlično izdanje.
Top 10 tako blizušŸ¤
Čestitke i bojkutu, uspeli ste šŸ‘

Bravo Djole89 bravo Raye!

Žao mi je za Oskara ali i drugo mesto je super! Top 5 fantastičan. DoduŔe ceo top 10 odličan!

Ja proŔao kako sam otprilike i mislio. Hvala svima i za bod.

Petre svaka čast za organizaciju i drago mi je da joŔ neko koristi tabele stvarno su fenomenalne!

Cestitke pobedniku @Djole89! šŸ‘šŸ»
Cestitke i @Petar na odlicnoj organizaciji! šŸ‘šŸ»

Hvala svima na glasovima, radujemo se sto nismo za rsili na poslednjem mestu! 🤭

Ove godine samo mi 12tice pobeđuju xD

Čestitke Đole, odlična pesma! Nadamo se organizaciji.

Hvala svima na glasovima za Arhitekte, taman smo priželjkivali visok rezultat, a da ne bude pobednički da ne moramo razmiŔljati o organizaciji. Kasnije zahvalnice.

Bravo i za Petra, sve organizovano potaman, napetost na nivou, pjesme odlične. Blagodarimo!

Mislim da mi je ovo prvo 9. mesto ove godine, extra!

Čestitke pobedniku odlična kompozicija, od mene 8!

Čestitke Peterstan bilo je lepo!

Čestitke Djole na pobjedi, realno kvalitetna je, ali mene osobno ne radi šŸ™

Čestitke i Petru na vrlo dobroj organizaciji šŸ™

Hvala svima na lepim rečima i hvala svim forumaÅ”ima koji su svojom aktivnoŔću doprineli da ovo izdanje bude ovoliko iconic.

Nadam se da je sve okej sa tabelom, u prvom postu je, doŔlo je do neke manje rotacije pri dnu, ali ono Ŕto vidite tamo su konačni rezultati. :D

Takođe, hvala svima koji su udelili svaki poen Etti, nisam imao nikakva posebna očekivanja, ali je bitno da je bar nekima pesma bila među najboljima.

269.webp

Čestitke Djoletu na pobedi, fantastična interpretacija Raye, iako u ovoj konkurenciji od mene nije bilo bodova.

ŠžŠ¾Š¾Š“Š»ŠøŃ‡Š½Š° ŠæŠ¾Š±Ń˜ŠµŠ“Š½ŠøŃ‡ŠŗŠ°, Šø ŃŃ‚ŃƒŠ“ŠøŃ˜ŃŠŗŠ° Šø уживо, ломио сам се Га ли 10 или 8 Га Гам али ипак Ђанго за нијансу Гобио више.

Две честитке ŠŸŠµŃ‚ре на Š¾Ń€Š³Š°Š½ŠøŠ·Š°Ń†ŠøŃ˜Šø, Гобра тема а ја сам нашао сјајну пјесму Šø Š½Š°ŃŃ‚ŃƒŠæ који би се уклопио овГе - ŠæŃ€ŠµŠŗŃ˜ŃƒŃ‡Šµ. 🤔

ВиГимо се на слеГећем ФДК

Čestitke i od mene Đole na pobedi! Svaka čast Petru na ovako kreativnoj temi i svemu prikazanom, bilo je baÅ” pravo osveženje!

Cestitke @Petar na organizaciji, sve je bilo super i @Djole89 na pobedi, predobra pesma i interpretacija, ostatak pesama u vrhu je manje vise meh, a sada na podijum naka istupe svi koji su butthurt, pocevsi od @Stefan28 . šŸ™Œ

Čestitke Đoletu na pobedi, čestitke i Petru na odličnoj organizaciji. Ja prezadovoljan drugim mestom, napokon poeni na LU nakon viÅ”emesečne suÅ”e.

Gde nam je Ŕefica sa novim organizatorom?

a sada na podijum naka istupe svi koji su butthurt, pocevsi od @Stefan28 . šŸ™Œ
Jel si se smorio Å”to nemamo svi nervni slom kad ne prođemo kako smo hteli na online muzičkom fan takmičenju? Taj film samo u ogledalu možeÅ” gledati.

Moram da se oglasim. Nenamerna greska je verovatno u pitanju, zabroji se covek u ovim silnim poenima, ali moji poeni nisu tacno dodeljeni, i to jako bitno utice na tabelu. Nadam se da ce biti ispravljeno.

Rezultati nisu konacni.

Back