269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Jel si se smorio što nemamo svi nervni slom kad ne prođemo kako smo hteli na online muzičkom fan takmičenju? Taj film samo u ogledalu možeš gledati.
Ma jok, meni super, ne smeta mi cak ni ovo tvoje sipanje otrova. 🐍

Znači onih 12 ne postoji?

Ispao sam iz top 10, može aplauz!

Cestitke @Djole89 na pobedi i @Petru na sjajnoj organizaciji. Ja prezadovoljna, mislila sam da necu uci u finale.
Jedna me stvar iznenadila, ko je dao bodove Leniju, vecina nije dala bodove Maneskinu ili je dala sitne poene. Pomislila bih sve je to isti kos- rok, a ustvari nije.

Auuu tek sad vidim tvist!!

Last edited:
Izvinjavam se sto ispada ovako, ali morao sam da odreagujem, cisto da presecemo problem u korenu.

@Petar je imao sjajnu organizaciju, ovakvi propusti se desavaju i na ESC i bez sankcija, i nadam se da nece biti nikakvih posledica po njega. Cestitke svima na lepom izdanju.

Back