269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Ako mislite na ono kad su meni greskom upisani, to je bio Milan. Eeh to su bili forumski flesbekovi.

Znači Poki pobedio, što ne kažete odmah.
Petar je bio spreman na sve samo da ispadne da nemam proročke sposobnosti. 🤣

Nije što sam bila u pravu i što mi je pesma bila u planu za slanje, ali baš mi je drago što je pobedila uprkos rok konkurenciji. Čestitke @Pokahontas! 🥳

I posebno me raduje što mi SYML-a niste pokopali. Bravo @etica 🥺

Cestitke Pokahontasu na duploj pobedi. Odlicni su bili Architechts. 👍
Sto se tice organizacije (zanemaricemo ovaj deo, gresku), Petre bilo je odlicno. Moram priznati da mi se tema dopala i bio sam skeotican, ali na kraju je bilo odlicno izdanje.

Jadna moja Raye. Sta joj uradiste?😭 Bas sam se obradovao kada sam video da je "pobedila", kao da je moja, a kasnije sam se skenjao. Djole89 jos jednom odlican izbor i cestitke.

Ajme kakva papazjanija, prvo Đolo pobjednik pa onda Poka-poka, sve u svemu pravi skandal kakav je i najavljen! Pjetar je sve ovo uradia zarad gledanosti, stari je to kurjak!

Prije svega, iskrene čestitke Poka-poki, pobjednik po meri i na mestu. 10 poena, koji bi bili i 12 da nije mojih divnih FSC bjebica u vidu @Stole i Oskara. Moj muzički blisanac, moja škorpija, čovijek sa ukusom što bi se reklo! Bubimo ❤️ 😘 :love:
Bilo bi mi okay i da je Raža pobjedila ali meni je ovaj njen lajv naporan, te vokalne akrobacije mi prosto ne idu, prenabacano deluje a original volem i volem drugo live izvođenje.
Čestitke i Pjetru na organizejšnu, odista je sve lepo bilo, na deluxe nivou i rado ćemo se vratit.

Hvala svima koji su glasali za lopove, uživao sam slušajući sopstvenu pesmu, live je premoćan a himnična orkestracija zaista donosi malo taj neki "winner vibe" iako pobjedu vidjeli nismo.
Izdvojiću topić ocenice iako svi koji su glasali zaslužuju poljubac 💋💋💋
Hvala @dracarys @Ro97 @Stole @Bebi @Anhel @Filhy @Ivana ❤️

Naša delegacija je hitno vraćena u Arsenat jer se očekuje inauguracija nove šefice delegacije i novog upravnog odbora!!! Pozivnice su upućene u sve države koje volimo!

Nema nam šefice još uvek, garant je ubeležila da priredba sad počinje.

Šefica na odmoru još par dana, mada jeste mi ostalo na pameti da je priredba u 21 (zamalo se ne zbunih oko toga i onda shvatim da sam trenutno +1 u odnosu na vas :ROFLMAO:). Pobednik prihvata organizaciju, samo ćemo sačekati još za dobijanje dozvole za otvaranje teme.

Što se tiče pitanja oko podele, naravno da ostaje nova, samo u ovoj varijanti imamo jednog direktnog finalistu za koga se do kraja neće znati u kom je polufinalu. I neparan broj finalista.

I dok ne zaboravim.

EwkNyR8.png

Jel ima neko statistiku ko je sve imao vezane pobede? Da ne otvaram sad Boksijev recap i idem redom da gledam sve. 😂

Ja se sjećam da je imao Leo i McSteamy, možda i Destry u prapovijesti

Back