269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Objaviću samo za PF jer me GPT zezao izuzetno za finale :D

Kriterijumi su bili sledeći i svaka pesma je za svaki od njih dobila bodove od 1 do 10:

Vocal capacity of the artist(s) - 25%
Performance - 30%
Composition and originality of the song - 20%
Overall impression of the act - 25%

I top 10 iz PF na osnovu algoritma:
  • RAYE - Escapism: 8.775
  • Bring Me The Horizon - Parasite Eve: 8.625
  • Bullet For My Valentine - Don't Need You: 8.175
  • RAIGN - Empire of Our Own: 8.0
  • Maggie Rogers - Light On: 7.75
  • Oscar And The Wolf - Warrior: 7.625
  • Dean Lewis - How Do I Say Goodbye: 7.60
  • Architects - Animals: 7.525
  • Nothing But Thieves - Impossible: 7.3
  • Manntra - Ori Ori: 7.125
Ne bih postavljao detaljnije da ne trpam džabe forumsku memoriju.

Iskreno, vrlo verovatno ću nešto slično koristiti nadalje kad je glasanje u pitanju, sa izmenjenim kriterijumima naravno, jer užasno pomogne kad sam neodlučan i razvlačim glasanje samo jer bih da mi top 3 ili top 5 svi dobiju 12 poena haha ili obrnuto, kad moram da poklanjam poene :D

Priča se po internetu da je ChatGPT pisao moderatorima za dozvolu da organizuje sledeći FSC 😅

Sve je to zanimljivo, ali iskreno ne vidim poentu da algoritam kreira glasove, nezavisno od toga ko postavi kriterijum.

Ne kreira glasove nego izrangira na osnovu ocena koje dodelim pesmama, isto kao što ja radim ručno maltene za svako izdanje. Ovako samo taj manual labor odradi GPT.

Meni se svidelo kako je Čet Đi Ping izbacio komentare a nisam ih tražio, to bih mogao ubuduće da probam da mi on napiše komentare 😂

Za LU imam citat pesme:

“The primadonna life, the rise and fall”
Marina i Dijamanti.

Back