269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Ono kad su odabrali Nemci onog debelog, a on je rekao da neće da ide na ESC. 😂

Jao Black Smoke pesmetina :love:

Hvala svima, greške se dešavaju, idemo dalje.

Žao mi Đoleta, sreća da nije bio tu inače bi, da sam na njegovom mestu, svisnuo. Još mi i 12tica.

Što se tiče organizacije videću u narednim minutima šta i kako, ništa ne obećavama niti opovrgavam.

Uf, šta da kažem osim da sam i više nego ok sa ovakvim ishodom, jer nisam očekivao da će Raye naići na ovako dobar prijem. :love: Komentari su zaista bili lepi posle dužeg vremena, ali na pragu pobede... to nisam mogao da sanjam, iskreno. Hvala svima na poenima, posebno onim najvišim, neki su me baš prijatno iznenadili.

Čestitke @Pokahontas, pesma i nastup su jednostavno fenomenalni. Bukvalno je bila mrtva trka za 12 između njih, Anais i SYML.

Toliko puta sam i ja pogrešio pa je većina uvek bila ok prema meni i solidarna tako da mogu slobodno da kažem da su ljudi ovde super kad dođu takvi momenti. Naravno niko ne želi da pogreši ali eto poruka i za nove organizatore debitante da se i greške praštaju i nemaju se čega plašiti :D.

Imali smo ovakvu situaciju i prošle godine, pa se preživelo. :D Dobro je što je Djole ranije danas napisao da ne očekuje ni top 10, to me je nasmejalo dok sam gledao bodove koje je dobio. Tako da na kraju, ipak, svi zadovoljni.

Imali smo ovakvu situaciju i prošle godine, pa se preživelo. :D Dobro je što je Djole ranije danas napisao da ne očekuje ni top 10, to me je nasmejalo dok sam gledao bodove koje je dobio. Tako da na kraju, ipak, svi zadovoljni.

I tad je Đole bio u žiži svega samo u suprotnom pravcu on je bio taj koji je davao poene a upisani su bili pogrešno :D.

Back